Тристаен апартамент под наем в широк център, гр. Сандански

Цена
€230
Вид апартамент
Квадратура
94 м2
Етаж
4
Вид строителство
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага

АДРЕС Недвижими Имоти дава под наем обзаведен тристаен апартамент в широкия център на гр. Сандански. Застроена площ - 94.30 кв. м, разпределена на дневна с кухненски кът, две самостоятелни спални (всяка с балкон), санитарен възел и антре. Жилището е разположено на четвърти (тавански) етаж, с изложение изток/юг.

Състоянието на имота е, както следва: стени - на фина мазилка; подове - теракота и ламиниран паркет; дограма и интериорни врати - от PVC; санитарен възел - фаянс и теракота; окабеляване за кабелна телевизия и интернет. Отоплението е посредством монтирани климатици в дневната и едната спалня. Жилището се дава под наем във вид и състояние, показано на фотографиите.

СГРАДА. Сградата е със стоманобетонна конструкция и тухлени стени. Построена е през 1989 г. Общите части са завършени и поддържани.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ. Сградата се намира в широкия център на град Сандански, близо до площада и Главната. На пешеходно разстояние са разположени детска градина, детска ясла, училища, магазини, заведения, аптеки, адвокатски и нотариални кантори и банки.

ПРЕДИМСТВА.

- уютно, функционално жилище;

- панорамна гледка;

- близо до централната пешеходна зона;

- спокоен жилищен район.

УСЛОВИЕ ЗА НАЕМАНЕ: при подписване на договор наемателите заплащат наемната вноска за текущия месец и една месечна вноска като депозит, който се съхранява от наемодателя до изтичане срока на договора.

Наемателите заплащат еднократно агентско възнаграждение в размер на 50% от месечната наемна цена.

Посещения: 10