Сувенир - Ръчно изработено цвете Лилиум. Модел DM-9050

Цена
44.90 лв
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
купувача

Ръчно изработен сувенир цвете Лилиум в саксия.

Размери: 45 х 34 х 44 см.

Модел: DM-9050


Нестандартно и свежо решение за интериора във Вашия дом или на работното място.

Най-хубавият подарък за любим човек е този, който е уникален и единствен.


В Онлайн магазин Smart Choice можете да намерите много и разнообразни предложения за уникални и неповторими подаръци, които се предлагат само в нашия магазин просто защото ние ги създаваме. Всички предложения можете да видите в категорията "Уникални подаръци - Ръчна изработка"


Разбира се Вие също можете да бъдете дизайнер и да ни споделите Вашите идеи, а ние ще ги превърнем в реалност.


Красив, оригинален и много полезен подарък за всеки дом и по всеки повод, а също така и отлично допълнение към интериора във Вашия дом или офис с което ще предизвикате само комплименти за Вашия избор.


Проблемът с който неизбежно се сблъскваме всички е намирането на подарък за приятел, роднина или колега. Изборът на добър сувенир не винаги се получава, дори ако познавате добре човека, неговите навици и вкусове. В такива случаи, от трудното положение ще ни помогне да излезем оригинален подарък, който винаги ще намери своето място в къщата, офиса или заведението.


Когато търсите подарък по какъвто и да е повод разчитайте на онлайн магазин Smart Choice. Нашата единствена цел е да Ви предложим богат избор от продукти за Вас и Вашия дом, както и атрактивни подаръци за различни поводи и празници които ще оставят незабравими спомени и усмивки.


Посещения: 1229