Студио № 34 с включено паркомясто, комплекс Академика Рент

Цена
92 лв
Обява от
Частно Лице

Настаняване след 14:30 часа;

Освобождаване до 11:00 часа;

паркинг

заведения

спортни игрища

медицински център

интернет

баня / wc

тераса

климатик

кухнeнски бокс

хладилник

ютия асансьор

телевизор

сешоар

кафе машина

фитнес

пералня

Апартамент № 30 в луксозен комплекс ”Академика Рент”, находящ се в кв. Левски, Христо Смирненски 76, едностаен апартамент, етаж 1, площ 76 кв.м.

Апартаментът е с изложение юг-запад, напълно обзаведен с мебели по поръчка! Разполага с удобна западна тераса!

Разполага с изцяло оборудвана кухня с електроуреди, мощен климатик, голям гардероб с огледало, 1 брой голямо двойно легло, скрин, както и разтегателен диван по поръчка с площ 140 см х 190 см с топ матрак и протектор, TV шкаф със секция с осветление, холна маса, портманто, маса за хранене, шкаф за обувки, оборудвана баня и тоалет, както и с удобна слънчева тераса.

В наемната цена има включено подземно ПАРКОМЯСТО с контрол на достъп!

Телевизор 32 инча! Отличен пакет интернет+ТВ.

Комплексът разполага с вътрешен двор и контрол на достъп! Прекрасен избор на жилище за 1 или 4 души. Не се допускат домашни любимци и пушене в жилището, както и партита!

Апартаментът се предлага напълно оборудван със спално бельо, чисти хавлиени кърпи, посуда за хранене и готвене, пособия за почистване, декорация, както и с градински мебели на терасата.

Сградата се намира срещу университетска болница ”Света Марина”, в двора на технически университет Варна, в близост до автобусни спирки, магазини и парк.

Прекрасен избор за Вашата ваканция или бизнес посещение в град Варна! Комплекс „Академика Рент” предоставя възможността да живеете, обкръжени от тишина, спокойствие, красота и лукс!

Посещения: 21