Студио за нощувки с кухня и пералня - климатик, баня/WC, барбекю

Цена
65 лв
вчера в 08:52 ч.
град Варна

Романтично студио за нощувки във Варна, в тих район, в непосредствена близост до центъра (на около 5 минути с кола), карате само по бул.8-ми Приморски полк. Има възможност за безплатно паркиране. Места за настаняване - 2 места.

За Ваше удобство, при желание да нощувате при нас е желателно да сте с автомобил !

Цени за нощувка до 31 Май 2024 г.: 65 лв. (+депозит). Само за 1 нощ 70 лв. Цената е студиото независимо дали настаняването е Единично или Двойно. Вижте повече в нашият сайт :https://varna-stai-villa.alle.bg/

ПУШЕНЕТО е позволено САМО НА ТЕРАСАТА или в ДВОРА. ВЪНШНИ ЛИЦА в къщата (освен настанените) НЕ СЕ ДОПУСКАТ. СТУДИОТО СЕ ОТДАВА САМО ЗА НОЩУВКА. ПАРТИТА И СЪБИРАНИЯ СА ЗАБРАНЕНИ.

На същия адрес предлагаме и самостоятелни стаи – всяка е със собствена баня/тоалетна, климатик, хладилник, телевизор, безжичен интернет достъп – на цени от 50 лв. за стая. Намира се на втори жилищен етаж с тераса, обща с друга стая, с изглед към морето.

Външната част на къщата разполага с голяма лятна градина със зидано барбекю, паркинг /в двора за две коли/ и отвън места за безплатно паркиране.

Състои се от спалня и кухненски бокс, кът за хранене и почивка, баня с душ, тоалетна, тераса. Обзаведена е със съвременно оборудване. Двойно легло /тип спалня с размери 180 на 200/, спално бельо, хавлии и хигиенни консумативи, климатик /безшумен/, плоскоекранен телевизор с кабелна телевизия и безплатен безжичен интернет достъп. На Ваше разположение в кухнята са пералня, вградени керамични котлони, аспиратор, хладилник, кафе машина, кана за гореща вода, микровълнова печка, посуда и прибори за хранене и готвене. Цените са с включени консумативи, смяна на спално бельо и почистване през 5-6 дни. Извънредната смяна на спално бельо и хавлии се заплаща.

Настаняване – след 14:00 часа, освобождаване - до 11:00 часа.

Ранно настаняване /след 6:00 часа/, късно напускане /до 16:00 часа/ се заплаща допълнително.

Всички непредплатени резервации са валидни до 1 час след посочения час на пристигане.

Посещения: 1372