Стилен тристаен - идеален център. до общината

Цена
115 лв
25 апр.
град Варна

60м2, Ул. Атанас Георгиев 5 срещу Археологическия музей. ОБЩИНА

Краткосрочно. Дългосрочно - договаряне. В цената влиза Кабелна телевизия, Отличен Интернет, Почистване

Тристаен стилен, елегантен апартамент разположен в малка бутикова сграда в идеалният център на град Варна, точно срещу Археологическия музей, една от най-популярните туристически атракции. Апартаментът се радва на стратегическо местоположение, тъй като е сгушен на тиха улица между Община Варна и катедралата ”Успение Богородично”.

Районът разполага с набор от удобства, които са на един хвърлей разстояние от апартамента. Главният булевард Севастопол, Варненската опера, хотел Черно море и основните административни институции са само на няколко метра от сградата. Освен това плажът е само на 1 км, а за да стигнете до него, минавате през парк и най-оживената пешеходна алея - основният център на туристите. Университетите са на десет минути пеша от апартамента.

До сградата има няколко мини маркета, където можете да закупите пресни хранителни стоки, плодове и зеленчуци, както и ресторанти, кафенета, заведения за бързо хранене, сладкарници и заведения за домашно приготвена храна.

Самият апартамент може да побере до трима - четирима души и разполага с две елегантно обзаведени, слънчеви спални с удобни матраци. Включва още уютен хол с нова вградена кухня оборудвана с всички необходими електроуреди, баня с душ кабина, климатици DAIKIN във всички стаи, плазмен телевизор, пералня, хладилник, микровълнова, кафемашина, електрическа кана, тостер и др..

На 200 метра от апартамента се намират централните автобусни спирки за всички градски автобуси, включително тези, които отиват до популярни курорти като Златни пясъци, Св. Константин и Елена и Албена. Апартаментът е напълно оборудван с всичко необходимо за кратък или дълъг престой, което го прави идеален за пътуващи по работа, студенти или туристи.

В цената са включени кабелна телевизия, Интернет, такса общи части.

Има възможност за паркинг в близост срещу доплащане.

Посещения: 28