Складово помещение в гр. Пловдив - Индустриална Зона Север!

Цена
3000 лв
13.05.23
град Пловдив
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага

Оферта 59643

Предлагаме ви под наем помещение в Северна индустриална зона. Обектът е подходящ за склад, производствена база, автосервиз и т.н. Височината е 7.50 метра чисто. Помещението е след основен ремонт - покрив с термопанел, секционна врата с размери ш/в - 4.15м/4.35м, трифазен ток, двукамерна ПВЦ дограма, нова ел. инсталация нова боя, санитарно помещение, индустриално ЛЕД осветление. Има ТИР достъп и паркинг. Много комуникативно място с лесен достъп от АМ Тракия. Има възможност за допълнително наемане на билбородове.

Оглед на имота

Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота

Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

Посещения: 86