Синтетично моторно масло XENUM PRO LL 5W30

Цена
33 лв
23.01.24
град Русе
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
купувача

Синтетично Low SAPS двигателно масло 5w30. Специално проектирано за съвременните VW-Group двигатели. Оптимална грижа и защита на двигателя. Икономия на гориво и масло.

Синтетично високопроизводително моторно масло, разработено като микс от специално селектирани базови масла с висок вискозитетен индекс и добре балансиран подбор от иновативни добавки.

Маслото осигурява оптимална защита на двигателя, удължава експлоатационния му живот и увеличава надеждността му. Комбинира изключителна защита срещу износване и високи температури с отлични характеристики при студен старт.

PRO LL 5W30 допринася за удължаване живота на филтъра за твърди частици.

СВОЙСТВА:

-Икономия на гориво;

-Висок и много стабилен вискозитетен индекс

-Изключителна устойчивост на механични натоварвания

-Бърз студен старт

-Защитен смазочен филм при екстремни температури

-Гъвкав и удължен интервал на подмяна на масло

-Стабилна защита срещу износване;

-Ниски нива на SAPS (сулфатна пепел, фосфор и сяра) - съвместимост с DPF филтъра.

ПРИЛОЖЕНИЕ:

Маслото е подходящо както за двигатели с турбокомпресор, така и за такива с нормална аспирация, като осигурява максимална икономия и редуцира емисиите на CO2.

Произведено по технология LOW SAPS. По технологията „Low SAPS” се произвеждат масла, съдържащи ниски нива на сулфатна пепел, фосфор и сяра. Тази технология оптимизира работата на пречистващите системи, монтирани на съвременните двигатели.

Специално проектирано за оптимално представяне в съвременните VW-Group двигатели, при които се изисква спецификация VW 507.00/504.00.

Използвайте точното количество масло, указано в сервизните инструкции на производителя.

Всяка смяна на масло най-много си струва парите когато новото се налива в чист двигател. За максимална полза от смяната първо почиствайте с M-Flush: против разход на масло, нагари и киселинности, за възстановяване и подобрена работа на двигателя. Препаратът е единствен по рода си, за изключително прецизна, пълна и безопасна промивка по най-лесния и достъпен за всички начин. Обадете се за въпрос или вижте нашите обяви за добавката M-Flush.

СПЕЦИФИКАЦИИ:

ACEA C3

VW 504.00/507.00

MB-Approval 229.51

BMW LL-04

Porsche C30

Посещения: 36