Професионален курс „Маникюр, педикюр и ноктопластика“

Цена
Договаряне
Обява от
Частно Лице

Провежда се в цялата страна!

Лицензирана диплома, валидна в България и в чужбина

ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ ИЗЧАКВАНЕ НА ГРУПА

Съвременни методи на преподаване, практическа насоченост, гъвкави графици за провеждане на часовете в самостоятелна форма. Висoкоквалифицирани преподаватели с дългогодишен стаж!

Предлаганото обучение е в съответствие с Държавните образователни изисквания за професията Маникюрист-педикюрист. Учебните програми са одобрени от Министерството на образованието младежта и науката. Включва солидна теорeтична подготовка и много практика. Курсът по маникюр, педикюр и ноктопластика е организиран на различни нива за начинаещи и напреднали според стартовото ниво на курсистите и включва интензивни практическите занимания, богато мултимедийно съдържание и теоретична база.

Курсът, който покрива втора степен на професионална квалификация - включва 4 модула:

• Модул маникюр

I Обща част - Анатомия и физиология на кожата и ръцете, Строеж и структура на ноктите, Болести по кожата и ноктите на ръцете, Видове нокти, Цикъл на растеж на ноктите, Инфекции и гъбички - как да предпазим, Инструменти и материали за работа, Дезинфекция на работното място, Законови норми и изисквания Ценообразуване, Работно облекло.

II Класически Маникюр - Видове пилене, Начини на заxващане на пилата, Видове фрези, Почистване на кожички, Ексфолиране на кожата, Хидратиране и тонизиране на ръцете, Начини и видове подготовка на естествен нокът, Френски маникюр, Цветен дизайн на ноктите

• Модул педикюр

Анатомия на крака, нокти и кожа; Болести по ноктите и кожата; Хигиена и организация на работното място; Технология на педикюра; Козметичен и апаратен педикюр; СПА педикюр; Техники на лакиране - класически, френски; Практика на модели педикюр; Техники на масаж.

•Модул ноктопластика гел

Безопасност и хигиена на работното място при ноктопластиката; Материалите в ноктопластиката с гел; Технология на продуктите; Архитектура на изкуствените нокти, дизайн; Ноктопластика с удължители и ноктопластика на форми; Често срещани проблеми при работа с гел лак и тяхното решение, Цветен дизайн с гел лак, Перманентен френски; Основи на поддръжката на ноктопластиката с гел.

След завършване на обучение за цяла професия „Маникюрист-педикюрист“ издаваме Държавно Свидетелство за професионална квалификация на МОН. С този документ имате право да работите като професионалист - маникюрист във всички салони за красота и др., както в България, така и в страните от Европейския съюз.

Държавно Свидетелство за професионално обучение, Ви дава правото да практикувате, както и да започнете самостоятелен бизнес като Маникюрист-педикюрист на свободна практика.

Безплатен EUROPASS на български и чужд език по избор - европейски паспорт, който позволява практикуването на придобитата квалификация. В него се посочват длъжностите, които курсиста може да заема и дават предимство при кандидатстване за работа.

ЦЕНТЪРЪТ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ КЪМ ЕВРОПРОГРЕС ДМ е лицензиран от Национална агенция за професионално образование и обучение, лицензия 2023121615.


Посещения: 32