Тази обява не е активна! Намери подобни обяви в Други, град Пловдив.
Противоплъзгащи ленти 3М - град Пловдив | Други

Противоплъзгащи ленти 3М

Цена
50 лв
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
купувача

3M противоплъзгащи ленти са продукти, които са проектирани да предотвратят плъзгането и падането върху гладки повърхности. Те са направени от специална материя, която има високo сцепление и се поставят върху пода или други повърхности, където са необходими.

3M противоплъзгащите ленти са много устойчиви и могат да издържат на високo натоварване и износване. Те са лесни за инсталиране и могат да се използват както на закрити, така и на открити места.

Противоплъзгащите ленти на 3M са налични в различни размери и цветове, за да отговарят на различни нужди и предпочитания. Те могат да се използват в много области, като например по стълбища, на подове в бани и душове, върху плочки и други гладки повърхности.

3M е добре позната марка в индустрията на промишлените материали, а противоплъзгащите ленти на 3M са доказано ефективни и надеждни продукти. Ако търсите противоплъзгащи ленти, можете да разгледате продуктовата гама на 3M и да изберете тaзи, който най-добре отговаря на вашите нужди. А като ПОДАРЪК за всяка поръчана лента ще получите силно агресивно лепило 3M Primer Pen.

Всички наши предложения разгледайте и поръчайте тук https://bit.ly/3ZDhQuv


Посещения: 84