Пророчица Никол Восъколеене, Изготвяне на амулети, Лечение на здравословни проблеми, Отстраняване на бяла магия, Отстраняване на черна магия, Помощ – алкохолизъм, Помощ – безплодие, Помощ – бизнес проблеми, Помощ – лични проблеми, Премахване на страхова невроза, Събиране на разделени двойки, Карти Таро, По име, По рожденна дата - град Дулово | Хороскопи / Ясновидство

Пророчица Никол

Цена
Договаряне

ПРОРОЧИЦА НИКОЛ - прочута във всички страни. Тя е жената, от която другите не могат да имат тайни. Разкрива свещени тайни от миналото и в настоящето. Ще отговори на въпроси, които ви интересуват за в бъдеще или ви мъчат от миналото.

Помага за алкохолизъм, стрес, страх, напрежение, безсъние с ритуали, които е практикувала години и са доказано успешни. Справя се с депресивни състояния.

Помага за привличане на любовта, не допуска трети лица във връзката, помага при безплодие.

Разрешава всички ваши проблеми в семейството отключва късмета.

Премахва негативни енергии, влияния, прокоби, уроки, зависимости, родови проклятия.

Ако имате проблеми в бизнеса и сте финансово нестабилен, тя ще помогне. Ще направи защита на финансовите загуби и ще разшири паричния поток.

НИКОЛ дава светлина във всяка безизходица и отваря вратите към едно по-добро бъдеще!

Тя ще обърне живота ви в по-добър.


Работи индивидуално с всеки до пълен резултат. Свържете се с НИКОЛ и ще почувствате силата и енергията, която притежава. Няма да бъдете излъгани и подведени.Тя е жена с наистина голяма дарба пратена от Бог..Няма да сбъркате ако се свържете с нея

Тел:0892751756 може също така и по Вайбър.Работи с хора и от чужбина

Посещения: 25