Пром. помещение в гр. Пловдив - кв. Прослав!

Цена
€749000
10.05.23
град Пловдив
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага

Оферта 59542

Предлагаме ви недвижим имот, с обща квадратура на парцела 2409 кв.м., намиращ се в гр. Пловдив, кв. Прослав.

Имота се състои от жилищна сграда и промишлена сграда.

Предназначението на промишлената сграда е било месопреработвателно предприятие.

Имотите са обособени както следва:

Триетажна жилищна сграда с използваемо подпокривно пространство. Има връзка от подпокривното пространство със сушилня над цех за колбаси.

Триетажна промишлена сграда-цех за колбаси с използваемо подпокривно пространство. Връзката между отделните нива се осъществява чрез подемник и вътрешна метална стълба - между първи и втори етаж и външна метална стълба към сушилнята.

Котелно помещение, Агрегатно помещение, Ремонтна работилница, Склад.

В задната част на жилищната сграда има открит навес с бар, както и две самостоятелни помещения - лятна кухня, склад и Басейн.

Сградите са изградени от стабилна носеща конструкция и отговарят на всички настоящи изисквания за нуждите на експлоатацията му.

Сградите разполагат с всички необходими документи.

Имота може да се експлоатира като: Месопреработвателно предприятие, може да се преустрои за Дом за възрастни хора, тъй като разположението му е на тихо и спокойно място, а същевременно и много комуникативно, може да се използва за общежитие или жилищна сграда.

Предимства:

- асфалт;

- ВиК;

- електричество;

- автобусна спирка в близост;

- масивна конструкция;

- всички необходими документи;

- тихо и спокойно място, което е много добре комуникативно свързано;

Оглед на имота:

Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Посещения: 114