Продава работещ бизнес

Цена
€115000
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага

Имаме удоволствието да представим на Вашето внимание индустриален имот, който граничи с главен път Габрово, Трявна-В.Вода, Прохода на Републиката, Гурково - Свиленград. Имотът се намира в населено място от община Трявна - 35 км от гр. В.Търново, 12 км. от гр. Трявна - 30 км от гр. Габрово.


Фабриката е работеща оборудвана с необходимите машини за производствения процес - за разбичване на трупи (дървесина). Сушене на дървесина. Разполага със сушилна база с вместимост /обем/ - 20 М3. Централа с действащ парен котел с възможност за пропарване на дървесина. Фабриката преработва годишно 1200-1300 М3 обла дървесина.


Цехът произвежда мебели, дограма, градинска мебел - беседки, пейки, навеси, порти, играчки от дърво, покривни конструкции и пр. Цехът е със затворен цикъл на производство от дървото в гората до крайния продукт.


Земята, където е разположен имотът е 3000 кв.м. Фабриката е с РЗП 400 кв.м. През 1995 година е правен основен ремонт на цялата производствена база.


Има изграден архитектурен проект с разширение с РЗП - 1720 кв.м. Проектът е бил одобрен по европейските програми за развитие на селските райони - Мярка

121. Фабриката разполага с добре обучен персонал.

Посещения: 44