Премиум селекция за естествените кожи

Цена
36 лв
22.01.24
град Русе
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
купувача

Благородният стил на естествената кожа заслужава качествена грижа с топ селекция продукти. Освежаващото почистване, подхранване и запечатване с трайно не-мазно покритие става с едно разтриване с Leder Pflege - премиум клас крем-кондиционер за лицеви кожи.

Тази защита и изискан завършен вид (от натуралната съставка карнауба) са непостижими с масово продаваните глицерино-парафинови смеси. Карнаубата е ръчно добивана дървесна смола-восък с уникални свойства (в т. ч. хипоалерген), бутиков природен продукт с произход от изключителен географски район в горите на Бразилия. Формулата на Leder Pflege съдържа също така и кондиционери, протектори и лек почистващ агент. Така препаратът връща еластичността и пази от изсушаване, UV лъчи и замърсители.

Leder Pflege е професионалната грижа за кожи по автомобила, дома и вещите; дава отлична защита на външни условия и за яхти, мотоциклети и кабрлиолети. За разлика от мазния блясък от евтините продукти, крем-кондиционерът поддържа оригиналния вид на тази луксозна материя.

За максимум прецизно реновиране на кожата Leder Pflege е комплектован с препарат за предварително почистване на по-дълбоки или трайни замърсявания, оцветявания и подобни (100мл); така се постига максимално ефективното оползотворяване на крем-кондиционера (250 мл). Не е предназначен за велурени или необработени кожи.

Класата и качеството на Leder Pflege идват от производство в Германия с традиции от 1936 година.

Посещения: 35