Прекрасен мини моп

Цена
16.99 лв
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
купувача

Преносим мини моп


Система за автоматично изстискване, 2 гъби в комплекта,


🤌 Това е практичен и ефективен почистващ инструмент, идеален за поддържане на къщата, колата или работното пространство чисти и хигиенични, където и да сте.


🤗 Сладкия и практичен Mini Mop е перфектен за всеки, който иска да поддържа пространството си чисто и подредено, без да носи тежък и обемист почистващ инструмент 🤗


🤗 Перфектен заместител на кърпата за бърсане и същевременно по-икономично решение от хартиената ролка.

Mini Mop е лесен за използване и съхранение, като е идеален за всяка повърхност във вашия дом, пътуване, къмпинг или за почистване на кола.


🤗 С Mini Mop вие получавате доста предимства:


Мокро и сухо пране, без да замърсявате ръцете си:

петна от вода могат да се избършат незабавно и с помощта на пръстена от типа натискане и издърпване, това автоматично ще изстиска водната гъба.


Подходящ за всички видове плотове, прозорци, подове, кухни, всекидневни и бани. Висококачествена почистваща гъба: гъбата е изработена от PVA материал, който е много устойчив на износване и може да почисти различни петна, без да повреди вашите мебели. PVA материалът има силен капацитет за абсорбиране на фин прах и малки частици.


Компактен и лек дизайн: размерът на мини-мопа е 27 см * 15 см, теглото е около 230 г. Дизайнът може да бъде окачен на всякакъв вид кука, лесен за съхранение, не заема място, устойчив на износване.

Преносимият мини моп е изработен от висококачествени, издръжливи и устойчиви материали, което го прави идеален за продължителна употреба. Лесен е за сглобяване и използване и може лесно да се почиства след употреба, така че винаги да е готов за следващото почистване.



Посещения: 68