Преводи и легализация СИГМА БУРГАС Английски, Български, Гръцки, Немски, Норвежки, Полски, Португалски, Румънски, Руски, Сръбски, Турски, Френски, Холандски, Чехски, Друг, Заверка на документи, Легализация, Писмен превод, Устен превод, Бърза Поръчка, Експресна Поръчка, Стандартна Поръчка - град Бургас | Преводи / Легализация

Преводи и легализация СИГМА БУРГАС

Цена
Договаряне
06.10.22
град Бургас

ПИСМЕНИ ПРЕВОДИ

Агенция Сигма предлага писмени преводи на всякакъв вид документи и текстове: писма, менюта, брошури, етикети, сайтове, преводи на лична и бизнес кореспонденция, фирмени документи, договори на компании и физически лица, пълномощни и други книжа от и на всички чужди езици. Нашата най-голяма сила са специализираните преводи на техническа и медицинска документация, както и преводите на фирмени документи с различна степен на сложност на терминологията.

#

УСТНИ ПРЕВОДИ

Предлагаме устни преводи на срещи, симпозиуми, конференции, както и пред нотариус.

В резултат на пандемията от КОВИД 19 и въведените ограничения, успяхме да се адаптираме и предлагаме онлайн устен превод с конферентна връзка по SKYPE, VIBER или WHATSAPP.

#

ЛЕГАЛИЗАЦИЯ НА ДОКУМЕНТИ

Агенцията извършва легализация на различни документи, необходими на български граждани в чужбина във всички министерства, посолства, консулски служби и другите държавни институции в Република България.

Също така правим превод и заверка пред нотариус на подписа на преводача на различни чуждестранни документи, необходими на чуждите граждани, за да пребивават на територията на България.

Попълване на формуляри за визи за САЩ и Канада – туристически или работни

Посещения: 167