Парцел с разрешение за строеж на просторна едноетажна къща - на 8 км от гр. Сандански

Цена
€33500
Особенности
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага

АДРЕС Недвижими Имоти продава ПРИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ПРАВА парцел за жилищно строителство, разположен много близо до р. Санданска Бистрица в землището на с. Лиляново. Площ на поземления имот - 600.88 кв. м. Теренът е с форма на неправилен четириъгълник, с лек югоизточен наклон.

Покрай имота минава поточе, ръкав на реката.

За парцела има одобрен проект за едноетажна къща с влязло в сила разрешение за строеж, което е валидно до м. май 2027 г. на основание чл. 153, ал. 3 от ЗУТ. Стойността на проекта с разрешението за строеж е включена в посочената продажна цена.

Парцелът е един от общо 10, обособени в този район, подходящи за изграждане на вилно селище или комплекс от затворен тип, с голямо лице на асфалтовия път, водещ на север към Попинолъшки водопад и вилните зони Попина лъка и Туричка черква, а в южна посока - към град Сандански.

Всеки от парцелите е достъпен чрез предвидената обща вътрешна улица, която излиза на главния път.

Стойността на идеалните части от общата вътрешна улица, прилежащи към всеки от парцелите, също е включена в общата продажна цена на имота.

Продаваният парцел може да бъде закупен отделно или заедно с някой от другите парцели в района, които са с площи от 497.97 кв. м до 568.96 кв. м и се продават при цени от 25000 евро до 28500 евро.


СГРАДА.

Одобреният проект за жилищно строителство е със следните параметри: - застроена площ: 145.49 кв. м, разпределена на дневна с кухненски кът и трапезария (37.66 кв. м), три спални (15.79 кв. м, 14.62 кв. м и 14.72 кв. м), два санитарни възела (3.13 кв. м и 5.46 кв. м), два склада (4.40 кв. м и 7.52 кв. м), антре и коридор (16.05 кв. м) и покрита веранда (7.38 кв. м); - светла височина на помещенията: 2.80 м; - конструкция: монолитна, стоманобетонна, безгредова, с вертикални носещи елементи.


КОМУНИКАЦИИ ЗА ОБОСОБЕНИТЕ ПАРЦЕЛИ.

Захранването с вода е предвидено да се осъществи чрез изграждане на нов довеждащ външен водопровод. Канализацията е предвидена чрез изграждане на водоплътна изгребна яма, обща за всички 10 парцела в района. За захранване с електричество е предвидено да се изгради трафопост.


МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ.

Парцелът се намира на около 8 км от гр. Сандански и на около 2 км от с. Лиляново в посока вилните зони.

Достъпът е по целогодишно проходим асфалтов път в добро състояние.


ПРЕДИМСТВА.

- очарователна природна среда;

- удобен бърз достъп до гр. Сандански и вилните зони;

- близост до р. Санданска Бистрица;

- разумна цена.


Купувачът заплаща агентско възнаграждение в размер на 3% от продажната цена.

Допълнителна информация


Всички видове имоти за продажба в района на Сандански - на една сделка разстояние!

Обслужваме сделки по покупко-продажби на всички видове имоти, изготвяме договори за гаранция, предварителни договори и проекти на нотариални актове за сделките, включително и проекти на молби за законни ипотеки и нотариални актове за договорни ипотеки.

Напълно безплатно съдействаме на клиентите за получаване на потребителски и ипотечни кредити от над 14 банкови и други кредитни институции.


Вижте пълната обява на: https://realistimo.com/bg/buy/offer-040dacca-4ab9-4566-b936-1da0a913ae18/

Посещения: 29