Пакет Adobe и пакет Autodesk Adobe Photoshop, Напреднали, Начинаещи - град Варна | Компютърни

Пакет Adobe и пакет Autodesk

Цена
14 лв
17.07.23
град Варна
Софтуеър
Обява от
Частно Лице

За нашите курсисти създадохме 2 напълно разработени пакета – Adobe и Autodesk, които съдържат в себе си необходимата информация за основните софтуери, които се използват и ще са ви нужни за развитие в сферата на графичен или интериорен дизайн.

Adobe пакет засяга софтуерите Photoshop, Illustrator, InDesign. Общо 60 учебни часа ( по 20 за всеки софтуер).Курсът е подходящ за начинаещи или напреднали, като ще се наблегне на индивидуалните интереси и въпроси на курсиста. Ще научите основните разлики и предимства на програмите, да прилагате типография, повече за теорията на цветовете и успешното създаване ефективни дизайни, Пиктограми, Илюстрация, Фотообработка, Презентиране, Оформяне на рекламни продукти, Предпечат на тиражни издания и УЕБ публикации.

Autodesk пакет включва AutoCAD, REVIT Architecture, 3dsMax. Общо 60 учебни часа ( по 20 за всеки софтуер) за Интериорен дизайн (ИД). Програми за проектиране и производство на вътрешен и външен архитектурен дизайн, практически обхващащ всички професионални задача в тази области. Ще се наблегне над специфичните изисквания за мебелно производство, техническо чертане на отговорни машинни детайли от всички индустрии, усвояване на умения за постигане на нива от триизмерната графика.

Ползване на библиотека. Портфолио при завършен курс.

График, съобразен с удобно за Вас време. Комуникативна локация. Синя зона.

Заплащане: В брой. С ПОС-терминал, всички видове карти. По банков път. Отстъпка -12, 5 % при плащане на цялата сума по време на записване.

Посещения: 86