НОВИ ATV/АТВ 110/125/150/20ĥ/250/250/300/350сс - налични на склад в София. КУБРАТОВО-Цени от вносите

Цена
550 лв
днес в 08:03 ч.
град София
Авто Марка
ATV
Авто Модел
125
Година
2021
Гориво
Кубатура
250 cc
Цвят
Металик
Скоростна Кутия
Категория
Пробег
0 км
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново

АТВ КУБРАТОВО - Вече НАЛИЧНИ и в България висококачествени АТВта от НОВАТА ни ТУРБО СЕРИЯ NITRO MOTORS: RUGBY RS TURBO с 10 цола и ROCCO RS 8 цолови преназначени за лица над 18г., като Rugby RS e за двама до 200кг. РЕАЛЕН АСОРТИМЕНТ от НАД 30 модела и всички кубатури от 50сс до 350сс НАЛИЧНИ на склад в КУБРАТОВО на цени от вносител от 420лв до4300лв.Складът се намира БЛИЗО до ДЖАМБО и Гуми Диана на влизане в София от БОТЕВГРАДСКОТО ШОСЕ или, ако идвате от към София , намираме се на само 8 км.от Сточна Гара и работим от 9ч.до 19ч.включително събота и неделя!

Уважаеми клиенти, преди да сте плащали за ваше АТВ на място или в офиса на някоя куриеска фирма уверявайте се че не сте измамени като ЗАДЪЛЖИТЕЛНО проверявайте, че:


- Новозакупеното ви АТВ има ПЕЧАТ с КУБАТУРАТА на самият двигател. НЕ СЪЩЕСТВУВА АТВ без печат, освен в случаите когато печата с кубатурата е била заличена или изтрита;


- На ФАКТУРАТА задължително е написана кубатурата и модела на ваше ново закупено АТВ, а не само касов бон, които може да не отговори за ваш модел и ваша кубатура, на ново закупеното АТВ, които сте поръчали по разни куриерски фирми!!! АКО ПЕЧАТА С КУБАТУРАТА, които виждате на самият двигател е същата кубатура както ви е било написана и на ФАКТУРАТА или на КАСОВИЯ БОН, значи всичко е наред, но ако не, вие имате право да отказвате пратката и да се обаждате на съответните служби, които ще ви съдействат безплатно!


- ЦЕНАТА, която сте заплатили отговори на качеството и кубатурата на ваше ново закупено АТВ и се уверявайте, че не сте плащали за RS-първо качество рамки и сте получавали само 3G8-второ качество, или не сте плащали за уж 150-250-250сс и сте получавали само 110сс или 125сс.


- Търговецът предлага достатъчно богат АСОРТИМЕНТ от всички кубатури, а не 2-3 модела сглобени в 5 цвята и ви казва, че са 10 модела или повече…където няма как да сравнявате качеството на различните модели налични при нас.


Цени от ДИРЕКТЕН ВНОСИТЕЛ и ПРОМОЦИИ! РЕАЛЕН АСОРТИМЕНТ от НАД 20 модела НАЛИЧНИ на склад в СОФИЯ. КУБРАТОВО+ Гаранционен и извън гаранционен сервиз + Резервни Части и гуми за тях + Данъчна фактура. Складът ни се намира БЛИЗО до КАРЕТО НА ДЖАМБО и ГУМИ ДИАНА на ВЛИЗАНЕ в СОФИЯ от БОТЕВГРАДСКОТО ШОСЕ и работи по празниците и всеки ден от понеделник до неделя и от 9ч до 19ч. За коректен съвет и въпроси на тел/ вайбър или в нашия ЗАКОНЕН и СВЪРЗАН с НАП през 5 минути сайт:

WWW.CHASTI-SKUTER-ATV.COM


Заповядайте на място да РАЗГЛЕДАТЕ и ПРОБВАТЕ в СОФИЯ-Кубратово и да решите кой е ваш модел от понеделник до неделя, включително по празниците от 9ч. до 19ч или отворено 24ч през законен електронен магазин, където всеки модел е въведен с цена под снимката и законни технически данни и от дата 29.03.2019г е свързан с НАП през 5 мин.!! Обяви в интернет, където всеки може да си направи профил и да пишат каквото искат не ни интересуват!


ЗАПОВЯДАЙТЕ да разгледате, ако сте заинтересуван клиент, който желае да СРАВНЯВА МОДЕЛИ, МАРКИ, КАЧЕСТВО и ПЕЧАТА с КУБАТУРАТА на ДВИГАТЕЛЯ на всяко АТВ, също така е добре да знаете, че от дата 29.03.2019г всички електронни магазини в България са свързани с НАП през 5 минути и са с ОБЯВЕНИ ЯСНИ КОНТАКТИ, като името на фирмата, ЕИК, МОЛ, адрес, телефони, както нашия ЗАКОНЕН електронен магазин с адрес:

WWW.CHASTI-SKUTER-ATV.COM, където нашите клиенти имат възможността да разгледат въведени по отделно НАД 30 МОДЕЛА АТВ та с законни технически данни и цени към всеки модел! Тези ОБЯВИ са извън закона и представляват от години само клопката за наивници, които си купуват АТВта по едни обяви по които всеки може да пише лъжливи технически данни както за АТВтата така и за други неща уронващи името на законните търговци в интернет пространството и без наказване!!! Запомнете, че тези обяви не се проверяват от ни една институция в България и всеки може да си направи профили да пуска обяви с лъжливи технически данни и да ви лъжат убедително по телефони, вайбъри и др.

Работно време: от понеделник до неделя на шоурума ни от Кубратово от 9ч до 19ч, включително в празничните дни или 24ч отворено през ЗАКОНЕН и ПРОВЕРЕН ОТ НАП онлайн магазина WWW. CHASTI-SKUTER-ATV. COM, СОБСТВЕНОСТ ЕДИНСТВЕНО на АТВ-КУБРАТОВО! Тел/Вайбър за коректен съвет и въпроси!

Заповядайте на тест драйв при нас в София-КУБРАТОВО да се уверите сами в качеството на ATV-етата. Най-нискте цени и най-високо качество! ПОДАРЪЦИ И ОСТЪПКИ при всяко закупено АТВ! ГАРАНЦИОНЕН и ИЗВЪН ГАРАНЦИОНЕН СЕРВИЗ, ФАКТУРА с ДДС, СЕРТИФИКАТ за КАЧЕСТВО и ПРОЙЗХОД! Пращаме по ЕКОНТ и предлагаме и наш транспорт!

Повече информация на сайта: www. CHASTI-SKUTER-ATV.COM или на тел/Вайбър 0887600380 или на място в София-Кубратово намиращ се на удобно място, както за хората от провинция- БЛИЗО ДО карето на ДЖАМБО и Гуми Диана на влизане в София от БОТЕВГРАДСКО ШОСЕ, така и за хората от центъра-8 км. от Сточна Гара!

За любители на фейсбука имате страница и група:

- Продава ATV-София. Кубратово

- Избор на първото ATV-въпроси и отговори

Посещения: 6533