Немски език А1 – групово обучение – 60 уч.ч Начинаещи - град Варна | Езикови Курсове

Немски език А1 – групово обучение – 60 уч.ч

Цена
240 лв
12.08.21
град Варна
Език
Обява от
Фирма

Езиков център Асториа Груп организира курс по Немски език за начинаещи – ниво А1 . Обучението по немски език включва:

упражнения, лексика, ролеви игри и усвояване на четирите основни умения при изучаване на чужд език: говорене, слушане, четене и писане. Обучението е съобразено с изискванията на Общо-европейската езикова рамка. Прескочете езиковата бариера с Курс по Немски език за начинаещи – ниво А1 от Асториа Груп!

По време на настоящия Курс по Немски език за начинаещи – ниво А1 се преминава през ежедневни теми – храни и напитки, здраве, спорт, работа, семейство, пазаруване, резервации в ресторанти / хотели, време, пътуване и др., като се разговоря по специфични въпроси. Методиката, която се използва за представяне на учебния материал е насочена към поддържане на висока мотивация през целия курс и придобиване на умения за ефективна комуникация. Курсовете по Общ Немски език се разпределят по нива, съобразени с изискванията на Общо-европейската езикова рамка.

След края на Курс по Немски език за начинаещи – ниво А1, при успешно положен изпит, се издава сертификат на съответния изучаван език.

За повече информация и записване може да заповядате на адрес гр. Варна, ул. Мусала №1 или да ни потърсите на телефон 0890320053.

Посещения: 235