Навигация специализирана за камион и не само Европа 2020 FM ТРА Т

Цена
150 лв
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага
Състояние
използвано
Доставка
купувача

Продавам изключително добра навигация специализирана за камион но става и за други видове превозни средства, включително велосипед и пешеходец Privileg, с меню и глас на български и всички карти на Европа плюс островите, със опции за въвеждане предварително на височина, ширина, дължина, брой на осите и ремъркетата и други подобни функции специализирани за камиони.Също и карта памет 16 Gb, която е бонус към устройството. Няма нужда нищо да инсталирате и да правите, само я слагате на стойката, въвеждате кординатите или пощенския код и това е всичко. Навигацията е още с лепенката на дисплея, като нова е, вие сами ще се уверите в това от снимките. Тествана е из цяла Европа и е абсолютно надеждна, не прави грешки. Това е видео със приблизително на модела тук: https://www.youtube.com/watch?v=noJtj2wY-4U А ето и характеристиките на уреда, които подчертавам отговарят на всички изисквания на камиони и тежкотоварни превози тирове и др, със характерните FM трансмитер 20 канала и трафик приемник, Numbers of signal receiver: 20 Channels.

Основни характеристики на PRIVILEG GPS 4.3" GPS приемник: SiRF Atlas IIIБатерия: 1250 mAh, около 3 ч. автономна работа. Дисплей: 4.3"сензорен с резолюция 480х272 пиксела. Възможности: Bluetooth поддръжка, разширителен слот за SD карти, преглед на txt документи. Преглед на снимки/видео, MP3 плеър, FM трансмитер, подробна карта с камери и радари на цяла Европа. В комплекта има две зарядни и стойката.

Цената е 150 лв. - като цена на една карта - а хардуерът все едно е подарък. Не приемам бартери. Телефон за връзка: 0877487040. Който се интересува от каквото и да било, да звъни. От мен хубав и успешен ден на всички.

Посещения: 260