Моторно масло Leprinxol SYNTH LONGLIFE III 5W-30 двигателно/автомобилно - туба 5 литра

Цена
65 лв
Тип
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
продавача

Моторно масло LEPRINXOL-SYNTH LONGLIFE III 5W-30 - 5 литра туба


Крайна цена за клиента до офис на Еконт с наложен платеж. Ние заплащаме куриерската услуга и другите такси.


Leprinxol е една от най-старите фирми в Германия и света в областта на лубрикантите. Моля вижте сайта- leprinxol.de


Нашето уникално затваряне на тубата с пломба гарантира оригиналност на маслото-моля вижте третата снимка отляво на дясно


Това синтетично, универсално, икономично, специално формулирано моторно масло, се препоръчва за използване в бензинови и дизелови двигатели, с или без турбокомпресор, в леки автомобили и микробуси с удължени интервали на смяна на маслото. Това моторно масло също допринася за удължаването на живота на филтрите за твърди частици, по-нисък разход на гориво поради нисък HTHS вискозитет и оптимални антифрикционни свойства. Подходящо е за съвременни автомобили с катализатори, при бърз студен старт-образува безопасен смазващ филм. Отлично функционира при чести промени на температурата, удължени интервали за смяна на маслото, има много добра детергентност и дисперсия, много силна защита срещу износване, корозия и разпенване. Притежава ниска тенденция на изпарение. Запазва параметрите на мощността на двигателя през целия интервал между смените. Това масло притежава отлична помпаемост което значително увеличава живота на двигателя дори в режими на шофиране „старт-стоп“ и при студен старт.

Благодарение на отличните си миещи и диспергиращи свойства и най-висока термична и против окислителнна стабилност маслото ефективно се бори срещу всички видове отлагания и поддържа частите на двигателя чисти през целия интервал между смяната.

Leprinxol Synth Longlife 5W-30 е изключително подходящо за спортен стил на шофиране.


Моля вижте и другата наша обява в този сайт за моторно масло SYNTH 5W-40


Одобрения:

ACEA C3

API SN

VW Standard VW 504 00 and Standard VW 507 00

MB 229.31/229.51

BMW Longlife-04 /

Porsche C30

Посещения: 127