Магазин под наем в ЦГЧ, Сандански

Цена
€180
Квадратура
41 м2
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага

АДРЕС Недвижими Имоти дава под наем ПРИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ПРАВА магазин в централната част на гр. Сандански, на ул. ”Воден” No 1. Застроена площ - 41, 18 кв.м, разпределена на зала за клиенти и санитарен възел. Обектът е разположен в сутерена на жилищна сграда и има югозападно изложение. Състояние на имота: стени - на фина мазилка, под - венецианска мозайка, алуминиева дограма, санитарен възел - на фаянс и теракота, окабеляване за кабелна ТВ и интернет. Налични са ток, вода и канализация. Обектът е в сравнително добро състояние, има необходимост от освежаване. На фасадата може да се монтира рекламна табела. Помещението е подходящо за използване като търговски обект, склад, офис/кантора, ателие и др. Дава се под наем необзаведено.

СГРАДА.

Сградата е със стоманобетонна конструкция и тухлени стени. Построена е през 1994 г. Поддържа се в сравнително добро общо състояние.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ.

Сградата се намира в централната част на курортния град Сандански, на около тридесет метра от централната пешеходна улица, близо до кооперативния пазар и градския площад. На пешеходно разстояние са разположени множество магазини, заведения, аптеки, офиси и и банки.

ПРЕДИМСТВА.

- локация с постоянен човекопоток;

- възможност за поставяне на рекламна табела на фасадата;

- разумна офертна цена.

УСЛОВИЕ ЗА НАЕМАНЕ: при подписване на договор наемателите заплащат наемната вноска за текущия месец и една месечна вноска като депозит, който се съхранява от наемодателя до изтичане срока на договора.

Наемателите заплащат еднократно агентско възнаграждение в размер на 50% от месечната наемна цена.

Посещения: 47