Лукс квартира за нощувки сапфир -ТОП център. ОБЩИНА

Цена
120 лв
24.03.24
град Варна
Вид апартамент
Квадратура
90 м2
Етаж
2
Вид строителство
Особенности
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага

!!! ЦЕНАТА Е НА НОЩУВКА

Това модерно 3-стайно бижу се намира в сърцето на Варна, впечатлявайки гостите със своята изтънченост и централно местоположение. Сградата се намира зад Община Варна, точно срещу градината на църквата "Света Петка". Стаите са с изглед към тиха и спокойна улица с различни удобства като сладкарници, кафенета, минимаркети и фермерски магазин. Намира се само на 5 минути пеша от някои от най-посещаваните забележителности и важни административни институции в града.

Плажът е само на 1 км, а маршрутът минава през парка и най-оживената търговска улица, основно място за срещи и разходки на туристите. Университетите са само на 7 минути пеша. Апартаментът е с капацитет до 4 човека и се състои от голяма спалня с удобно бокс-спринг легло, всекидневна с дизайнерски кухненски бокс, отделна баня, детска стая и нова кухня, оборудвани с всички електроуреди и висок клас мебели.

Прекрасна огромна тераса с размери 12 м2 е облицована с ламперия с голяма маса и удобни столове, предоставяйки перфектната възможност да прекарате горещите дни и вечери, дишайки чист морски въздух. Апартаментът е топъл, уютен и комфортен, обзаведен с всичко необходимо за кратък или дълъг престой. Подходящо е за туристи, гости пътуващи по работа или студенти поради близостта си до университета.

На 100м се намират централните спирки на всички градски автобуси, откъдето тръгват автобусите за курортите Зл - Пясъци, Св.Константин и Елена, Албена.

При резервация на повече нощувки се изготвя СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА.

!!! ЗА АКТУАЛНИ ЦЕНИ, МОЛЯ ОБАЖДАЙТЕ СЕ НА ПОСОЧЕНИТЕ ТЕЛЕФОНИ. 0893625620, 0882038111


Посещения: 121