Лимузина под наем за бала на цени от 56 лева на абитуриент!! От Лимузини San Diego

Цена
499 лв
Клас
Цена
499 лв. / ден
Обява от
Фирма

Лимузината за бала вече струва по-малко от прическата или ризата ти!!

Събери компания от 4 до 18 души, появете се на абитуриентския си бал заедно във фантастична дъъъълга лимузина след ефектен купон по улиците на града и си разделете цената! Лично ти ще платиш двуцифрена сума, а за празника ти ще добавим към колата безплатно и бутилка испанско вино!

Лимузини San Diego е най-голямата компания в отдаването на лимузини под наем, която обслужва всички познати на теб телевизионни и кинопродукции и алкохолни брандове. Сега техният стандарт е абсолютно достъпен за теб и приятелите ти. Лимузините ни са от най-авторитетните американски марки и ще те изумят с класата и стила си на возене.

Цените за 3-часов пакет започват от 449 лева, а тези за 5-часов - от 599 лева за целия автомобил, а шофьорът е от нас. Бяла, червена, черна или двуцветна лимузина? Фантастичен бял или екстравагантен бяло-черен Chrysler 300? Единствената в Европа и убийствена червена комби-лимузина Dodge Magnum? Или чудовищни 13, 16 и 18-местни джип-лимузини Cadillac Escalade и Lincoln Navigator, които правят познатите ти Хамър лимузини да изглеждат стари и малки? За да си отговориш, позвъни на горещата ни линия за клиенти или посети сайта ни.

Или ако не ти се занимава - дай на вашите. :)

Посещения: 621