Лазерно премахване на перманентен грим с ND YAG Q-Switch лазер.

Цена
Договаряне
02.08.23
град Варна
Обява от
Частно Лице

Лазерно премахване на перманентен грим с ND YAG Q-Switch лазер.

Процедурата е напълно безопасна за кожата, без наранявания и изгаряния.

Улеснете живота си! Елате при мен на процедура по лазерно премахване!

Как работи :

Апаратът генерира лъч с висок интензитет, който бързо и безопасно прониква през горния слой на кожата и се поглъща от по-дълбоко лежащия пигмент . Скоростта на поглъщането на светлината от пигмента е много висока и енергията се преобразува във висока температура. Внезапното повишаване на температурата води до микроексплозия на пигмента и го разрушава на дребни частички, които в последствие се извеждат от организма чрез лимфната система.

Какво е усещането и как ще изглеждате по време и след процедурата?

По време на процедурата се усеща парене , което се понася добре. След процедурата може да се усеща дискомфорт, който отшумява за около един час. След процедурата задължително се слагат охлаждащи пакети.

Броят на лазерните процедури зависи от следните фактори:

1. Какъв вид татуировъчни техники (технологични похвати) и апаратура е била ползвана за направата на татуировката или перманентния грим/микроблейдинг.

2. Тип и състояние на кожата. Възраст.

3. Дълбочина на интеграция, плътност и състав на пигмента.

4. Възрастта на татуировката или перманентния грим/микроблейдинг.

5. Равномерното разпределение на пигмента в кожата.

6. Местоположението (при татуировките).

7. Наслояването на пигмент.

8. Обмяната на веществата на пациента.

9. Дали сте пушач. Пушенето забавя процесса (примерно с 30%).

Точният брой процедури винаги е строго индивидуален и зависи изключително от гореописаните фактори. Ето защо е невъзможно предварително да бъде определен точният брой лазерни процедури необходими за постигането на желания ефект. Възможно е на базата схемата на „Kirby-Disay” да бъде предположен приблизителният брой необходими процедури и това ще направим при вашето посещение.

Не се препоръчва за премахване на татуировка, която е направена преди по-малко от 6 месеца. През този период в кожата има по-висока концентрация на пигменти, което означава, че ще се нуждаете от повече на брой процедури и самата процедура ще бъде по-болезнена, тъй като наситените в пигмента молекули привличат лазерната светлина. Това от своя страна увеличава и риска от поява на белези и пигментация.

Адрес: гр.Варна, Чаталджа (пазар цветя), ул. Райко Блъсков 14

Запиши час: https://s24.bg/2399

Посещения: 65