Курс „Строителен техник- Водно строителство“ - за цялата страна - Дистанционно обучение

Цена
600 лв
Обява от
Частно Лице

ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ ИЗЧАКВАНЕ НА ГРУПА

Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “Строителен техник”, специалност “Водно строителство”. Входящо ниво - средно образование.

При нас можете да се обучавате от всяка точка на страната без да се налага да пътувате или да отсъствате от работа. Обучението в дистанционна форма е достъпно в цялата страна - курс на обучение, съобразен с възможностите на кандидатите.

Сертификат: Завършеното обучение се удостоверява с държавно СВИДЕТЕЛСТВО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ по образец 3-54 на МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА, заедно с безплатен EUROPASS на български, английски и немски език - европейски паспорт, който позволява практикуването на придобитата квалификация. В него се посочват длъжностите, които курсиста може да заема и дават предимство при кандидатстване за работа.

Придобилите трета степен на професионална квалификация по професия „Строителен техник", специалност „Водно строителство“ могат да заемат длъжностите:

- Техник, водно строителство;

- Техник, водоснабдяване и канализация;

- Техник, гражданско строителство (хидравлик);

- Техник, инвеститорски контрол;

- Диагностик ВиК мрежи;

- Техник водоснабдяване;

- Технически ръководител, водоснабдяване и канализация - това ще бъде подробно описано в Europass приложението.

ЦЕНТЪРЪТ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ КЪМ ЕВРОПРОГРЕС ДМ е лицензиран от Национална агенция за професионално образование и обучение с лицензия 2023121615.


Посещения: 50