Курс Монтьор на фотоволтаични системи и инсталации в Стара Загора

Цена
400 лв
Обява от
Частно Лице

Професионално обучение за придобиване на професионална квалификация по част от професия „Монтьор на енергийни съоръжения и инсталации”, специалност „Възобновяеми енергийни източници”.

Обучението по теория е в самостоятелна форма на базата на учебни материали, които се предоставят на куристите. Всеки курист има възможност за консултация с преподавател. Обучението завършва с полагане на писмен тест.

Практическото обучение е присъствено и завършва с практически изпит.

Издавани документи:

- След успешно завършване на курса по професия „Монтьор на енергийни съоръжения и инсталации”, специалност „Възобновяеми енергийни източници”, обучаваните получават Удостоверение за професионално обучение за част от професия по образец 3-37 на МОН с международна валидност.

- безплатен EUROPASS на български, английски и немски език - европейски паспорт, който позволява практикуването на придобитата квалификация. В него се посочват длъжностите, които курсиста може да заема, дават предимство при кандидатстване за работа и легитимира издаденото Удостоверение в страните от Европейския съюз.

ЦЕНТЪРЪТ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ КЪМ ЕВРОПРОГРЕС ДМ е лицензиран от Национална агенция за професионално образование и обучение с лицензия 2023121615.


Посещения: 49