Курсове и индивидуални уроци по математика Математика, В група - град София | Ученически

Курсове и индивидуални уроци по математика

Цена
1296 лв
Предмет
Занятия
Обява от
Фирма

Предлагаме индивидуални уроци по математика за ученици от 5-12 клас, както и за студенти по дисциплините - Линейна алгебра, Аналитична геометрия, Математически анализ, Диференциални уравнения, Диференциална геометрия, Синтетична геометрия, Числени методи, Дискретна математика, Дискретни структури

Провеждаме и следните (присъствени и онлайн) курсове:

Курс по математика за 7 клас - курсът е насочен към подготовката на учениците за НВО по математика след 7 клас. В него е предвидено провеждането на две пробни външни оценявания. Извършва се ежеседмичен контрол върху материала чрез даване на домашни и самостоятелни работи, които се предават в определен срок. Чрез тях можем да осигурим адекватна обратна връзка с родителя за текущата подготовка на детето. Също така с тяхна помощ можем да определим и насоките на работата с конкретното дете. Хорариумът на курса е 108 астрономически часа. За всеки курсист ще бъдат осигурени безплатни учебни материали.

Курс по математика за 10 клас - курсът е насочен към подготовката на учениците за НВО по математика в 10 клас. Целта му е да се направи обстоен преговор на материала от 8-ми и 9-ти клас, който фигурира във формата на НВО в 10-ти клас. Както и подготовката на курсистите по текущия материал в 10-ти клас. Ежеседмично се дават домашни и самостоятелни работи с цел усъвършенстване и затвърждаване на изученото. Хорариумът на курса е 108 астрономически часа. За всеки курсист ще бъдат осигурени безплатни учебни материали.

Кандидат-студентски курс по математика за 12-ти клас - курсът е насочен към подготовката за кандидатстване в Софийския университет, Техническия университет, Университета по архитектура, строителство и геодезия и др. За всеки курсист ще бъдат осигурени безплатни учебни материали.

Цена: 1296 лв (12 лв на астрономически час 60 мин.)

Лектор на курсовете: Д-р Атанас Илчев

телефон: 0883375433

ел. поща: a***@gmail.com

Посещения: 68