Крем-паста за силно замърсени ръце "2x1", град Варна | Промишлено Оборудване

Крем-паста за силно замърсени ръце "2x1"

Цена
6.60 лв
14.07.23
град Варна
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
купувача

Крем-пастата измива ефикасно замърсени ръце – от масла, смазки и сажди.

Налични разфасовки:

800 ml - 6, 60лв.

4.2 kg - 26, 40лв.

11.0 L - 58, 85лв.

Кашата за ръце има изключително висока концентрация на миещото вещество – над 23%. За сравнение – при аналогични продукти този показател е обикновено 5 до 10%.

Крем-пастата 2 х 1 се отличава от масово използваните миещи препарати с това, че има миеща система от три различни активни вещества, отстраняващи различни по характер замърсявания.

Обикновено препаратите от този род по норма имат високо рН (алкалност) около 10, докато при крем-пастата 2 х 1 рН е в границите 6-8 (близо до рН на човешката кожа).

Кашата за ръце не уврежда кожата – омекотява я и я предпазва от напукване. Съдържа безвреден мек абразив с контролиран гранулометричен състав, който гарантира добро измиване без нараняване.

Подходяща е и за почистване на фаянс, домакински съдове и бяла техника без риск от надраскване на лаковото покритие.

Произведено по лиценз на Perladin GmbH – Германия.

За повече информация може да посетите сайта ни markuchite .com.

Фирма Ди Ай Ес ЕООД е директен вносител и търговец на широка гама хидравлични и индустриални маркучи, накрайници, машини за асемблиране както и аксесоари за тях. Работим с почти всички европейски производители, което ни позволява да предлагаме гъвкави решения и цени, за Вашите нужди.

В складовата ни база в гр. Варна поддържаме постоянни наличности на почти всички видове широко разпространени маркучи, както и специализирани маркучи за различните индустрии.

В гр.Варна и гр.Велико Търново се намират и нашите ателиета за хидравлика и пневматика, където на място можете да получите консултация, оферта и да Ви бъде сглобен маркуч с накрайници.

Изпращаме с Еконт до всички точки на страната, в рамките на един, два дни.

Посещения: 130