Количка за педикюр Y-200 40 х 88 х 85 см

Цена
2250 лв
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
купувача

Количка за педикюр Y-200

Фреза с абсорбатор Exo Podo Line

Лампа с лупа Elegante 6025

UV-C стерилизатор

Три вместителни чекмеджета ще поберат всички необходими аксесоари, инструменти и продукти. Съществено предимство е изтеглящият се рафт , на който можете да поставите необходимите за работата неща , като стерилизатор или фреза. Количката е оборудвана с колела , което улеснява работата и преместването и. Те ви позволяват лесно да го транспортирате между стаите. Държачът TUBE ви позволява да монтирате лампата директно към плота на всяко място. Помощникът е изработен от устойчиви материали, лесен за почистване и значително ще подобри работата на специализираните услуги.

Фрезата с абсорбатор Exo Podo Line е перфектно решение, което ви позволява да поддържате високи хигиенни стандарти в салона, като същевременно опазвате здравето на извършващите услуги и клиентите. Фрезерната глава е с мощност 50 W, благодарение на което може да работи със скорост до 30 000 оборота в минута . По време на процедурите можете свободно да регулирате скоростта, посоката на въртене на главата и силата на засмукване на абсорбатора.

Цифров дисплейви позволява да проследявате нивото на пълнене на филтъра и текущите настройки на устройството.

Висококачественият продукт е идеален за педикюр и специализирани подологични процедури.

Има възможност за закупуване на крачно задвижване за фрезата, което ви позволява да регулирате работата на фрезата без да използвате ръцете си.

Лампата се характеризира с много ниска консумация на енергия и дълготрайност на LED крушките (около 4000h) Позволява ви да видите уголемена кожа с отлично осветление

Използва се и при маникюр и педикюр, перманентен грим или епилация.

Антирефлексно стъкло и не причинява болка в очите при продължителна работа

- 60 led диода

- 560 лумена

- напрежение 230V

- 6W мощност

- дължина на ръкава 90 см

- диаметър на обектива 12 см

размери: 75 х 23 х 10 см

Лесният за използване UV-C стерилизатор е малък уред за суха дезинфекция , който е идеален за фризьорски или козметични салони. По време на процеса не се използват химически разтвори . Ултравиолетовата светлина с дължина на вълната 254 nm, падаща директно върху повърхността, ефективно унищожава вегетативните форми на микроорганизмите . За да се подготвят правилно инструментите за стерилизация, те трябва да се измият и подсушат, а тези с по-сложна конструкция да се разглобят.

Пълната дезинфекция отнема 45 минути

Размери на количката

Височина 85 см

Ширина 40 см

Дължина 88 см

Тегло 54, 5 кг

Посещения: 16