Картинг с педали, детска кола Go-Kart BERG Buddy

Цена
500 лв
7 май
град София
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага
Състояние
използвано
Доставка
лично предаване

Картинг с педали, детска кола Go-Kart BERG Buddy е подходящ за деца от 3 до 9-10 годишна възраст.

Това е мерцедеса при картингите с педали. Не случайно точно тази марка отдават под наем в Южния парк.

Много здрава и забавна количка. Използвана е 6 месеца, закупена от Германия.

ПАТЕНТОВАНА СИСТЕМАТА BFR ЗА ИНТУИТИВНО УПРАВЛЕНИЕ И СПИРАНЕ

BERG Buddy е оборудван с уникалната система BFR. BFR означава Brake, Freewheel и Reverse. Със системата BFR можете да спирате с педалите, а също така можете да дадете на заден ход веднага след спиране. Въртиш напред, върви напред, натискаш педала назад-контра спирачка. При спряно положение ако завъртиш назад-ЗАДЕН ход, няма спирачки ръчки и пр. които объркват по-малките деца.

СЕДАЛКАТА СЕ РЕГУЛИРА СПОРЕД РЪСТА НА ДЕТЕТО

Ако искате да се забавлявате години наред, играейки с BERG Buddy, можете да регулирате седалката. Седалката може да се регулира в три различни позиции БЕЗ ИНСТРУМЕНТИ, така че винаги да можете да достигнете до педалите.

СИЛНО И БЕЗОПАСНО СЦЕПЛЕНИЕ С ПЪТЯ

BERG Buddy има отлична стабилност благодарение на четирите си колела и е оборудван с ЧУПЕЩА РАМА. Това позволява на предните колела да се движат нагоре и надолу, за да преодолеят неравностите по пътя.

КОМФОРТНО ГЛАДКО И СТАБИЛНО ШОФИРАНЕ

BERG Buddy има пневматични гуми с вътрешна гума за изключително гладко возене. Тези гуми имат по-малко съпротивление при търкаляне за по-лесно въртене на педалите. Джантите разполагат с 8 висококачествени лагера по 2-ва на всяко колело. При завиване гумите променят страничния си наклон, като при автобилите Мерцедес за по-голяма стабилност в завой. Това означава, че можете да се движите по-бързо! Ще се возите с допълнителен комфорт от BERG Buddy.

BERG Buddy

СТРАХОТНО ИЗПЪЛНЕНИЕ, СТРАХОТНО ПРИКЛЮЧЕНИЕ

Направете фурор в квартала с BERG Buddy Go-Kart. Ще се настаните удобно в просторната седалка тип кофа. Кормилото има оптимално сцепление и вече е подготвено за BERG Soundbox, който е стандартен за BMW Street Racer. Която и версия да изберете... с Buddy със сигурност ще бъдете най-готиният шофьор на улицата!

сайт на производителя:

https://www.bergtoys.com/int_en/berg-buddy-lua

Посещения: 22