Измивна фризьорска колона Gabbiano barber Marcus - златисто черно

Цена
1850 лв
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
купувача

Впечатляващата фризьорска колона Gabbiano Marcus прави работата във фризьорския салон по-ефективна, улеснявайки извършването на основни процедури за коса, като измиване, боядисване и регенериране. Интегрираният дизайн осигурява удобство на използване както за фризьори, така и за клиенти, а визуално интересното кресло и декоративните полирани елементи придават на интериора уникален стил.

Визуално атрактивна черна керамична мивка с подходяща дълбочина улеснява извършването на процедурите, като предотвратява прекомерното пръскане на вода или продукти, използвани по време на лечението. Това позволява удобно и ефективно извършване на широка гама от услуги . Ъгълът на купата може да се регулира, което улеснява настройването на настройките според индивидуалните нужди. Високото качество на използвания материал прави мивката издръжлива, устойчива на обезцветяване и надраскване и много лесена за почистване . Наклонената облегалка и контурната яка осигуряват адекватна опора и комфорт при миене на косата.

Фризьорска колона е оборудвана с кран със смесител, който осигурява лесен достъп до топла и студена вода . Това ви позволява да регулирате температурата според индивидуалните предпочитания на клиента . Специално място за окачване на слушалката улеснява работата, а хромираният щепсел със специална цедка ви позволява да контролирате водния поток и да поддържате високи хигиенни стандарти в салона. Връзката за вода е поставена отзад , в естетичен елемент в златни нюанси, което ви позволява лесно да скриете всякакви тръби. Фризьорска колона е проектирана така, че да осигури комфорт при извършване на различни обработки. Поставка за кърпи , която може да се постави под подлакътника, значително улеснява работата.

Правилно профилирано кресло, напълнено с издръжлива пяна , осигурява лумбална опора и следователно висок комфорт при използване. Частично тапицираните, декорирани подлакътници позволяват правилното позициониране на ръцете и раменете на клиента . Покривало от синтетична кожа в нюанси на черно с естетични бели шевове гарантира дълготрайна издръжливост и лесно почистване . Оригиналният, елегантен външен вид на фризьорска колона придава на интериора неповторимо излъчване , а интересно профилираната основа и крачета придават стабилност. Комплектът включва пълни фитинги в златни нюанси, включително кран, душ слушалка и специални маркучи за осигуряване на пълен комплект инструменти за работа.

Тегло : 60 кг

Посещения: 19