Изготвяне на курсова работа, есе, реферат, дипломна работа, ПКС, доклад, казус, план-конспект и др.

Цена
6 лв
24.01.24
град Варна
Обява от
Частно Лице

Всяка една разработка е индивидуална и уникална 90%-100% за всеки студент. Това е от съществено значение за успеха на вашата писмена работа. Можете да разчитате на моя професионализъм и коректност при написването на вашата курсова работа, друг вид разработка или реферат. Пиша на всякаква тематика.


Писането на курсова работа, есе, реферат, дипломна работа, ПКС, доклад, казус, план-конспект и презентация е сериозна дейност. От качественото разработване на вашето задание зависи както оценката така и вашето представяне в университета или училище. Ако работите и учите и не намирате достатъчно време за разработване на курсова работа, насреща съм, за да ви помогна. Като опитен професионалист разработвам есета, преразкази, реферати, курсови и дипломни работи по зададени от вас теми. Областите, в които мога да ви бъда полезна, са хуманитарните науки, икономическите дисциплини и други. Смея да твърдя, че интелектуалните услуги, които предлагам в областта на научните работи, са с най-високо качество. Студентите и учениците, които са се доверили веднъж, се обръщат повторно към мен за разработка на нова писмена работа.


Това, което ви обещавам, е сериозно и коректно отношение от моя страна, спазен краен срок и най-важното индивидуално написан за вас текст. Моите разработки са авторски и оригинални. Проверявам всяка писмена работа с програма за откриване на плагиатски текст.


Курсовите работи, които пиша, са съобразени с темата, която ми се предоставя, библиографската справка и следя за спазването на всички изисквания за написването й. Съобразявам се с точното цитиране на използваните източници и авторските мнения. При есето държа на интересното и творческо мнение на авторите ни, като вкарвам много полезна имформация и се съобразявам с обема му. Пиша реферати и правя преразрази от всяка една област, като следя съвременните автори и ги съпоставям. Изготвям също план-конспекти и дисертации.


При дипломните работи се съобразявам с темата, плана и библиографията им. Правя разработката в зададения от вас срок. Мога да изготвя съдържание на дипломната работа (бакалавърска теза, магистърска теза). В дипломната работа се съобразявам с методите за цитиране и препоръките, които ви е дал научния ръководител. Правя научни разработки за почти всички университети в България, колежи и университети в чужбина. Без значение дали следвате за бакалавърска или магистърска степен, обърнете се към мен, за да успеете. Важността разработката да е оригинална е основно изискване във всички университети. Преди да получите това, което сте поръчали, проверявам всяка дипломна работа в програма за откриване на плагиатски текст. Така ви предоставям проверена работа с 90%-100% уникалност и резултата от проверката. При необходимост мога да направя корекции в дадена разработка. Предлагам поправки на вече готови дипломни работи (бакалавърски и магистърски тези). Или ако сте стигнали до някъде в написването на вашата разработка и срещате трудности в довършването й не се колебайте да се свържете с мен.

Заплащат се по 6 лева на страница. Можете да направите паричен превод по банков път, в EasyPay, чрез електронно банкиране или в ePay.bg по избор, когато е готова разработката.

Посещения: 280