Зоо транспорт - град Добрич | Домашни Любимци

Зоо транспорт

Цена
Договаряне
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага
Доставка
купувача

Animal taxi е лицензирана фирма за превоз на домашни любимци. Зоо транспортната ни фирма Ви гарантира хуманно отношение към Вашите любимци и коректност към Вас самите. Предлаганите от нас услуги са на достъпни цени, а доставките се извършват от адрес до адрес. Имаме готовност за индивидуални решения за всеки един клиент. Можете да се свържете с нас на 0877 966 206 или да ни напишете лично съобщение на фейсбук страницата: Animal taxi Нашите коли са удобни за животинките , а поведението ни е професионално и отговорно.


При нас няма да видите нагъчкани кучета и нехуманно отношение. Даже напротив. Отнасяме се лично и с разбиране към нашите клиенти. Щастливият домашен любимец, стигнал без стрес до крайната точка на пътуването си и доволния му стопанин са истинската награда в този тип работа.


Цени:


Моля обадете се на посочените телефони или пишете на контактната форма, за да ни обясните кога и докъде желаете да бъде транспортиран вашия домашен любимец и така ние ще можем да ви дадем коректна ценова оферта.

Посещения: 89