Хедер за слънчоглед

Цена
$18400
Тип
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
купувача

Хедерът за слънчоглед е ключов елемент от вашия комбайн по време на процеса на жътва. Производството на този тип комбайн оборудване започна през 2013 г. в комбайновия завод. Оттогава той се превърна в неразделна част от парка от селскостопански машини поради своята надеждност и ефективност. В условията на широкомащабно отглеждане на слънчоглед в Украйна, нашият комбайн за слънчоглед спечели популярност сред собствениците на комбайни. Когато избират хедер за прибиране на слънчоглед, собствениците на комбайни обръщат внимание на параметрите, коефициента на натоварване (който определя чистотата на семената на изхода), мощността на двигателя и площта, която се обработва. Заводът в Жаток предлага модели с различна работна ширина за всеки комбайн, който е на разположение на украинските фермери. Размерите на хедерите варират от 4, 6 до 9, 1 метра, като се вземат предвид нуждите на различните потребители. Тази гама размери ви позволява да изберете оптималния хедер в зависимост от размера на полето и мощността на комбайна.

Хедер за слънчоглед и работата му на комбайн Lexion

Жътварките за жътва на слънчоглед от Жътварния завод се отличават с високо качество на изработка и техническа издръжливост. Техните конструкции осигуряват ефективно и бързо прибиране на реколтата от слънчоглед, като се вземат предвид характеристиките на тази култура и нюансите на нейните хибриди.

В резултат на това слънчогледовият комбайн от Жътварния завод е надежден и модерен инструмент, който оптимизира процеса на прибиране на слънчогледа, осигурявайки високо ниво на производителност и качество на работа.

Комбайн за жътва на слънчоглед ZSN-9, 1

Какъв размер хедери за слънчоглед има?

Комбайн за жътва на слънчоглед ZSN-6

ZhSN-6, ширина на косене 6 метра или 8 реда слънчоглед

Комбайн за жътва на слънчоглед ZSN-7, 4

ЖСН-7, 4 коси 7, 4 метра или 11 реда слънчоглед

Комбайн за жътва на слънчоглед ZSN-9

ZhSN-9.1, ширина на режещия агрегат 9, 1 метра или 13 реда слънчоглед

Предимства на хедера за прибиране на слънчоглед ZhSN-6; ЖСН-7, 4; ЖСН-9, 1 и ЖСН-4, 6:

Безредова конструкция: Комбайни за жътва на слънчоглед ZHS-6; ЖСН-7, 4; ЖСН-9, 1 и ЖСН-4, 6 са безредови, което освобождава комбайнерите от привързаност към посоката на редовете на семената в процеса на косене на зряла слънчогледова култура. Това позволява по-гъвкаво и ефективно почистване.

Намалени загуби и разход на гориво: Непрекъснатият процес на прибиране на реколтата намалява загубите на реколтата и разхода на гориво, което спомага за спестяване на ресурси и подобряване на ефективността на комбайна.

Висока скорост на жътва: Комбайни за жътва на слънчоглед ZHS-6; ЖСН-7, 4; ЖСН-9, 1 и ЖСН-4, 6 осигуряват бързо прибиране на реколтата с работна скорост на комбайна около 10-11 км

Посещения: 39