Езикови курсове за студенти Напреднали, Начинаещи, Средно ниво, Английски, Испански, Италиански, Немски, Руски, Френски - град Варна | Езикови Курсове

Езикови курсове за студенти

Цена
Договаряне
29.08.22
град Варна

Учебен център Аврора целогодишно провежда езиково обучение по английски, немски, френски, испански и италиански език, за студенти, желаещи да участват в програми за международен обмен или практика ( Еразъм, Леонардо и др.), както и за студенти заминаващи за бригада.


Точните дни и часове на посещение се уговарят индивидуално свсеки курсист.

Офисът ни се намира в близост до повечето висши учебни заведения във Варна. Това дава възможност за посещения в свободното Ви време, съобразени с учебната програма.

Обучението е ориентирано към подготовка за приемните интервюи изпит . Набляга се върху необходимата лексика и граматика, чрез ролята на преподавателя се упражняват компонентите „говорене” и „слушане”.


Курсовете също целят да улеснят предстоящия престой и учебен процес в приемащата държава.


Учебните материали са включени в цената под формата на ксерокопия. След покриване на ниво от Европейската езикова рамка, получавате сертификат за владеене на нивото.


Цена за модул от 30 учебни часа в индивидуална форма е 340 лв., за обучение в група варира от 250 до 200 лв., в зависимост от броя курсисти.


За подробна информация не се колебайте да се свържете с нас на посочените координати!

Посещения: 627