Диатомична пръст (диатомит)

Цена
17.40 лв
Обява от
Фирма
Доставка
купувача

Диатомичната пръст доставя на организма биологично усвоим силиций, съдържа 92% амфорен силициев диоксид.


Опаковка: 250 гр. (50 дневни дози)

Произход: САЩ

https://www.naturalniprodukti.com/%D0%B4%D0%B8%D0%B0%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D1%8A%D1%81%D1%82-%D0%B4%D0%B8%D0%B0%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D1%82

Диатомит Перма Гард - Натурален аморфен силиций


С какво може да ти помогне Диатомитът Перма Гард?

- перфектен източник на биологичен усвоим силиций

- почиства организма от чревни шлаки

- здрава коса, нокти

- здрави стави, хрущяли, съединителна тъкан

- поправя обмяната на веществата

- стройна фигура

- неутрално Ph


Какво е диатомитът Перма Гард?

Диатомитът, наричан още диатомична пръст (инфузорна пръст), представлява екзоскелети на едноклетъчните водорасли диатомеи (вид фитопланктон). Образува се е като утайка в езера и морета.Аморфната диатомична пръст Перма Гард се добива от сладководни залежи в New Mexico, USA и е с уникални качество и чистота. Съдържа не повече от 1% кристален силициев диоксид.


Диатомичната пръст, приета с вода, взаимодейства със стомашните сокове, в резултат на което се образува биологично активната ортосилициева киселина, която е много лесно усвоима от организма. Аморфичната диатомична пръст Перма Гуард има всички необходими сертификати в САЩ, Канада и Европа, утвърждаващи я като хранителен продукт.


В ЕС е допусната като добавка в продукцията на храна за бебета и малки деца.


Детокс на организма

Природата ни изненадва със сложността на структурата на микроскопичните диатомеи. Живеем в токсична среда. Най-лесния метод за подпомагане на организма е премахването на токсините - причината за здравните проблеми. Единична доза диатомична пръст съдържа милиони отрицателно заредени екзоскелети на диатомеи.Те привличат положително заредените бактерии, протозои, вируси, ендотоксини, пестициди, остатъци от лекарства, бактерии E-Coli и тежки метали, свързвайки ги в цилиндричната структура на диатомичните екзоскелети. Веднъж "прихванати", те се изхвърлят от организма, без да го натоварват.


Допълнително, екзоскелетните цилиндърчета, преминавайка в ненарушена форма през храносмилателния тракт, го изчистват от шлаките по безопасен за лигавиците и чревните стени начин. След няколкомесечен прием на диатомична пръст стените на червата са чисти и могат ефективно да възприемат хранитените вещества, които им доставяме с храната. Детоксикацията подсилва имунната система, благодарение на което организма по-добре се отбранява срещу паразити и болести.


По-добър метаболизъм - по-стройна фигура

Хората с наднормено тегло най-често имат забавена обмяна на веществата. благодарение на детоксикацията на храносмилателната система и общото изчистване на организма и неговото подсилване, възвръщаме натуралния баланс и виталните сили. Чистият организъм лесно се справя с всяко предизвикателство.


Аморфния диатомит е натурален източник на силиций

Част от екзоскелетите на диатомеите метаболизира в храносмилателната система, променяйки химическата си форма от силикат (силициев диоксид) в биологично активна ортосилициева киселина. Последната е от изключително значение за целия организъм:

- намаляват болките в гърба и ставите;

- увеличават се виталността, имунитета и доброто самочувствие;

- намаляват кожните проблеми (псориазис, обрив);

- намаля артрита;

- подобрява срастването на раните;

- предпазва от заболявания на горните дихателни пътища;

- намаляват хранителните алергии;

- предпазва от увеличаване на кръвното налягане;

- елиминира запека;

- намаля безсънието;

- подобрява срастването на костни счупвания.

Силиций - човек не може да живее без него

Едно време, живеейки близо до природата, човек е имал силиций в изобилие (изворна вода, растителна храна, отглеждана без изкуствени торове и пестициди, които блокират възприемането на силиций от растенията, не е имало отглеждане на зеленчуци без контакт със земята т.н.). Според препоръките на специалистите, човешкия организъм се нуждае от минимум 55мг чист силиций дневно през целия си живот. В днешно време, според учените, плодовете и зеленчуците ни доставят по-малко от 1/5 от това количество силиций. Нека да помним също, че част от получения силиций всекидневно губим с урината. А силиция е абсолютно незаменим микроелемент за запазване на здравето.

Как се използва Диетомичната пръст Перма Гард?

Започнете с прием сутрин, на гладно, на една чаена лъжичка диатомична пръст Перма Гард размешана в чаша вода.

Увеличавайте постепенно дозата, докато стигнете две равни супени лъжици диатомит на чаша вода.

Диатомичната пръст може да бъде приемана непрекъснато. За деца дозата е една чаена лъжичка диатомична пръст на чаша вода.

Посещения: 410