Декоративно пано за стена от 5 части - Ливърпул - "Червена любов" - HD-1892-3

Цена
69.90 лв
20 ноем.
град София
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
купувача

Червена любов - емблемата на Ливърпул на червен фон със светкавици - атрактивна декорация - пано за стена от 5 различни по големина части.


Ливърпул е един от най-великите футболни клубове в цял свят, който се слави с най-верните привърженици, радващи се на успехите и плачещи искрено при загубите, но оставащи винаги верни на този велик клуб - Ливърпул.


НОВО предложение от Smart Choice - Модел: HD-1892-3


Отпечатаното изображение е с гаранция за запазване на цветовете с години!


АКТУАЛНО!

Ако желаете изображение, което не намирате в нашите предложения, изпратете ни го и ние от онлайн магазин Smart Choice ще изработим пано за стена по Ваш избор, без това да оскъпи продукта.


РАЗМЕРИ:

Паното се предлага в два размера и два вида материал:


ПАНЕЛИ ОТ PVC (ПОЛИСТИРЕН)

Плоскости от разпенен експандиран Полистирен (използва се също така и за производство на детски конструктори, пластмасови прибори за хранене и много други). В комплекта са включени възможно най-щадящи вашата стена двойно залепващи ленти, даващи ви възможност за репозициониране, т.е можете съвсем лесно да донаместите отделните панели или да преместите цялото пано, а също така и подробни инструкции на Български език.


Цени:

СТАНДАРТЕН размер: 110 x 65 см - 69.90 лв.

МЕГА размер: 160 x 100 см - 109.90 лв.


или


КАРТИНА ПАНО ОТ КАНАВА ръчно изпъната върху 20 х 37 мм. дървена подрамка. Канава (канаваца) е художествено платно с принтирано изображение, ръчно изпънато върху 20 х 37 мм. дървена подрамка защитено със специален лак.


Цени:

СТАНДАРТЕН размер: 110 x 65 см - 99.90 лв.

МЕГА размер: 160 x 100 см - 149.90 лв.

Посещения: 277