Декоративно пано за стена от 5 части - Лабиринтът на сърцето - HD-374

Цена
69.90 лв
18 окт.
град София
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
купувача

Атрактивна декорация - пано за стена от 5 различни по големина части с изображение на лабиринт със сърце в средата, навеждайки на мисълта колко дълъг и сложен е лабиринтът водещ към човешкото сърце.

НОВО предложение от Smart Choice - Модел: HD-374

Отпечатаното изображение е с гаранция за запазване на цветовете с години!

В комплекта са включени възможно най-щадящи вашата стена двойно залепващи ленти, даващи ви възможност за репозициониране, т.е можете съвсем лесно да донаместите отделните панели или да преместите цялото пано, а също така и подробни инструкции на Български език.

АКТУАЛНО!

Ако желаете изображение, което не намирате в нашите предложения, изпратете ни го и ние от онлайн магазин Smart Choice ще изработим пано за стена по Ваш избор, без това да оскъпи продукта.

РАЗМЕРИ:

Паното се предлага в два размера и два вида материал:

ПАНЕЛИ ОТ PVC (ПОЛИСТИРЕН)

Плоскости от разпенен експандиран Полистирен (използва се също така и за производство на детски конструктори, пластмасови прибори за хранене и много други)

Цени:

СТАНДАРТЕН размер: 110 x 65 см - 69, 90 лв.

МЕГА размер: 160 x 100 см - 109, 90 лв.

или

КАРТИНА ПАНО ОТ КАНАВА ръчно изпъната върху 20 х 37 мм. дървена подрамка. Канава (канаваца) е художествено платно с принтирано изображение, ръчно изпънато върху 20 х 37 мм. дървена подрамка защитено със специален лак.

Цени:

СТАНДАРТЕН размер: 110 x 65 см - 99, 90 лв.

МЕГА размер: 160 x 100 см - 149, 90 лв.

Посещения: 24