Дезинфекция в климатиците mini UV-C LED с гаранция!

Цена
160 лв
09.01.24
град София
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
купувача, лично предаване

Fresh Aire UV / mini UV-С LED за сплитове, конвектори и трудно достъпни места.

Mini-split климатични системите стават все по-популярни в целия свят. За съжаление те, както и всички климатични системи са склонни към вътрешен растеж на плесен. Ръстът на мухъл съкращава ефективността на турбината на климатичната система и може да бъде сериозен риск за здравето Ви. В допълнение, въздушната система разпространява голямо разнообразие от биологични замърсители във въздуха, като микроби, вируси, полени и алергени.

Доказано ефективен при стерилизиране на плесен и други биологични замърсители. Мухълът и бактериите се разрастват в топлообменника и дренажната тръба на климатика и се разпространяват чрез вентилирането.

Мухълът съкращава живота на Вашият климатик и губи енергия чрез намаляване на ефективността му.

mini UV LED на Frеsh Aire UV убива мухъла и ще намали необходимостта от поддръжка на системата. Поддържа чиста мини-сплит системата, без мухъл и микробен растеж

• Спестява енергия / намалява разходите за поддръжка

• Удължава живота на mini-split системата

• Подобрява качеството на въздуха в помещенията

Гаранция: 5 години

Информация сайта на Frеsh Aire UV

Не всички централни климатични и вентилационни системи са едни и същи, но за щастие иновативните продукти и системи на Frеsh Aire UV са съвместими с всички, независимо от марката производител и годините експлотация!

цена за 1 брой: 200 лв.

Цена за 5 броя: 150 лв. / бройката!

Посещения: 113