НОВ Двустаен лукс - ТОП център. СЕВАСТОПОЛ. Краткосрочно.

Цена
€700
24.03.24
град Варна
Вид апартамент
Квадратура
58 м2
Етаж
2
Вид строителство
Особенности
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага

СЕВАСТОПОЛ, ХОТЕЛ ГРАФИТИ

КРАТКОСРОЧНО. ДЪЛГОСРОЧНО - договаряне! Включени в цената Кабелна TV, Отличен Интернет, Почистване.

Стилен, кокетен, нов двустаен апартамент в модерна кооперация. Намира се на тиха уличка, на 3 минути пеша от главната пешеходна алея - Севастопол. Плажът и Морската градина са на метри от сградата. В непосредствена близост са Община Варна, Икономически университет и много административни служби, както и всички важни спирки на градския транспорт. Медицински университет се намира на 10 минути пеш. До сградата има много магазини, ресторанти, пицарии, бързо хранене, супермаркети, бирарии, клубове.

Подходящо за до двама души или семейство с дете. Както и за сам човек, отседнал в града по бизнес. Напълно подходящо за творческа работа, съчетана с почивка.

Жилището се състои от спалня - обзаведена с двойно тапицирано легло, голям гардероб, плазмен телевизор. В дневният кът ще се отпуснете върху удобен разтегателен диван гледайки любимата си телевизия. Кухненският бокс е напълно оборудван с всичко необходимо за приятен престой.

Банята е с модерна душ кабина и тоалетна.

Апартаментът разполага със затворена тераса с плъзгаща дограма. Оборудвано с всичко необходимо за кратък и дълъг престой.

ПАРКИНГ в сградата
Посещения: 98