Гумени подложки и кубчета за писоари, ароматизатори за тоалетна

Цена
5 лв
25.03.24
град Пловдив
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
продавача

Влезте в света на освежаващите аромати с иновативнит продукти на Катрин Макс за обществени тоалетни! Нашите ароматизирани гумени подложки и кубчета за писоари, ароматизатори за тоалетна чиния и ароматизатори за въздух са идеалният начин да поддържате вашата баня свежа и приятно ароматизирана. Подходящи са за санитарни помещения в хотели, търговски сгради и молове, фитнес и спа центрове, клиники, заведения и ресторанти, а също така и за банята във Вашето жилище.

Насладете се на дълготрайна свежест и приятен аромат с нашите продукти, които не само изглеждат стилно, но и осигуряват ефикасно почистване и освежаване на всяко тоалетно пространство.

Подчертайте вниманието към детайлите и грижата за хигиената на вашето ежедневие с нашите ароматизатори за тоалетна! Продуктите се предлагат в няколко аромата и ярки цветове и са 100% биоразградими и безопасни за околната среда. Не пропускайте възможността да преобразите вашата баня в оазис на свежест и комфорт с нашите качествени продукти. Пазарувайте сега и се насладете на неповторимо преживяване за сетивата с нашите ароматизирани продукти за тоалетната!



свържете се с нас на тел: 070019901

e – mail: o***@katrin-max.com

Времето е ценно за това ние правим всичко възможно да изпълним Вашите поръчки за най-кратък период от време. Предлагаме безплатна доставка за градовете: Пловдив, София, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Русе, Карлово, Асеновград, Пазарджик, Пещера, Смолян, Велинград, Благоевград, Гоце Делчев, Банско, Хасково, Димитровград, Кърджали, Свиленград.


Посещения: 24