Групажен транспорт от Карго Планет - град София | Транспортни / Хамалски

Групажен транспорт от Карго Планет

Цена
Договаряне
Обява от
Частно Лице

Групажният транспорт, познат като консолидиран или групов транспорт, е структуриран така, че да отговаря на различни изисквания за пратки, като предлага гъвкавост въз основа на желаното количество. Липсата на изискване за минимална поръчка предоставя на клиентите свободата да определят размера на пратката си. Независимо дали стоките запълват цялото превозно средство или само част от него, услугата се коригира съответно. В случаите, когато пратката не е достатъчна за пълна транспортна единица, се отделя необходимото пространство, което гарантира, че клиентите плащат само за използваната площ.

Специализирайки се в този транспортен подход, Карго Планет обединява артикулите на клиентите в една единствена транспортна единица, оптимизирайки ефективността и рентабилността.

Основният фокус на компанията е върху международния групажен транспорт, съставляващ значителна част от нейните операции. Уменията обхващат организирането на групажни превози по пътищата в рамките на ЕС и групажни превози на контейнери до глобални дестинации, обхващащи Китай, САЩ, Далечния и Близкия изток, Латинска Америка и Австралия. Автопарк от 15 групови превозни средства седмично улеснява транспортирането до и от различни европейски страни.

Определянето на разходите за доставка е лесен процес. Клиентите трябва само да предоставят подробности за размерите и брутното тегло на своята пратка, независимо дали е палет, машина или друг артикул за доставка. Целта на компанията е да предлага конкурентни цени, без да прави компромис с качеството на услугата. По-големите пратки се товарят директно, а по-малките се възползват от групажните линии на компанията. Предоставяйки тези данни, заедно с произхода и местоназначението на пратката, компанията може да изчисли подходяща цена и да предложи персонализирана опция за доставка, отговаряща на специфичните изисквания на клиента.

Посещения: 38