Връзки за очила от естествени камъни - 6 модела

Цена
12.90 лв
8 ноем.
град София
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
купувача

Ръчно изработени връзки за очила от естествени камъни 6 модела от различни видове естествени камъни.


НОВИ предложение от Smart Choice - възползвайте се от нашата отстъпка от 8%, бърза и сигурна доставка в цяла България със застраховка и опция за преглед.


Дължина на връзката - 86 см.

Използва се корда - изключително здрава и водоустойчива.


При закупуване на 2 или повече броя връзки за очила Вие можете да се възползвате и от нашата "Smart Choice" отстъпка 8%.


Всеки обича да получава подаръци, така се чувства забелязван и обичан. Добре е подаръка да е уникален, да излъчва лично отношение и топлина, като това може да е бижу, сътворено с ръчна изработка.


Тези връзки за очила имате възможност да носите и като гердан или да окачите висулка по Ваш избор, достатъчно е да свалите гумичката в която се поставят рамките на очилата.


АКТУАЛНО!

При желание от Ваша страна ние от магазин Smart Choice с удоволствие ще изработим гердан, броеница, колие, обеци или гривни по Ваш дизайн с комбинация от естествени камъни и висулки по Ваш избор.

Каквото и да говорим, всеки човек е дизайнер по душа, а неговият моден стил е голям дизайнерски проект. Изненадай любимите хора с уникални подаръци за рожден ден или празник, а също така много неща можем да подарим и направо на себе си.

Посещения: 2333