Висококачествен дървен материал

Цена
Договаряне
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
купувача

„Палисандър“ ООД е създадена през 1996 година в град Ракитово, обл. Пазарджик, като основната и дейност е производство и продажба на дървен иглолистен материал. През 2020 година предлаганите продукти на фирмата надвишават 80 различни вида в повече от 300 асортимента, като се преработва български и вносен руски материал.

Основните категории произвеждани продукти са: Дъски, греди, летви, дюшеме, ламперия (сачак), фасадна ламперия, подова настилка (декинг), челни дъски, первази, плотове, градински пейки, струговани елементи, детайли за огради, стъпала, къщички за кучета, пчелни кошери дадан блат и многокорпусни.

Произвеждат се и нестандартни продукти с размери и качество по заявка на клиента. Фирмата предлага услуги за просушаване на дървен материал в прецизни сушилни камери, рендосване на четиристранни фрезови машини, шлайфане, състаряване, също и импрегниране на дървесината против вредители с безцветен антисептик "Импралит" или кафяв "Таналит и Танатон".

Натрупаният опит с годините е гарант за качеството на произведения от нас дървен материал! Фирмата разполага с капацитет за обработка на 1200 м3 дървесина месечно.

Дейностите във фирмата са насочени към получаване на висококачествен краен продукт на най-справедлива и конкурентна цена.

Посетете нашия сайт за да разгледате пълната гама от нашите продукти и техните цени на дребно – https://www.palisandar.com

Посещения: 280