Винилов сайдинг МAX-3 NATURE

Цена
21.08 лв
11 окт.
град Бургас
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
използвано

Системата винилов сайдинг MAX-3 SXP-05 е резултат от търсенето на идеалната фасада система, която е надарена с предимствата както на винила, така и на метален сайдинг и в същото време елиминира техните недостатъци. Благодарение на използването на иновативна трислойна технология, сайдинг панелите MAX-3 имат висока устойчивост на механични повреди, налични преди това само за метални сайдинги и висока устойчивост на ниски и високи температури. В същото време, за разлика от металните покрития, сайдингът MAX-3 се обработва и инсталира много по-лесно. Не корозира, и запазва цвета си за дълго. Фасадата не изисква специализирана поддръжка и боядисване. Облицовките MAX-3 осигуряват подходяща вентилация на фасадата и я защитават срещу влага.

Отлична облицовка в сравнение с други вентилирани фасади, което подобрява ефективността при отопление на сградата. Елегантният и прост дизайн на плоския панел гарантира изключително рактивна фасада. Панелът може да се монтира и хоризонтално и вертикално.

*Продуктите са безопасни за здравето. Не съдържат вредни вещества (например олово или кадмий) и не отделят летливи органични съединения. Изделията съдържат минерални пълнители и добавки, получени от възобновяеми източници и суровини, което намалява въглеродния отпечатък с до 40% в сравнение с други продукти, изработени само от синтетични полимери. Въздействие върху околната среда е значително по -малко от продуктите, които изискват по -честа подмяна, предизвикваща генериране на отпадъци

Посещения: 21