1 ВиК Услуги и Ремонти

Цена
Договаряне
18 септ.
град Русе
Гаранция
Обява от
Частно Лице

1 Аварийни ВиК Услуги. Спиране на Теч.1 Отстраняване на Аварии на Водопроводни и Канализационни Инсталации.2 Смяна на Водопровод в Баня, Тоалетна, Санитарен Възел.3 Отпушване на Канали, Тръби, Тоалетни, Мивки и Подови Сифони4 Откриване и Отстраняване на Теч5 Подмяна на Водопровод, Канал, Спукани Тръби6 Демонтаж и Монтаж на Водомери 7 Поставяне на Спирателен Кран Преди и След Водомер8 Смяна на щрангове с Полипропилен9 Демонтаж и Монтаж на Радиатори, Лира в Баня10 Монтаж на Бойлер11 Демонтаж и Монтаж на Батерии, Тоалетни, WC, Смесител, Душ, Мивка, Моноблок, Душ Кабина12 Монтаж на Перални, Съдомиялни и Свързването им към Ел.Мрежата.13 Монтаж на Мебели и Аксесоари за Баня14 Монтажи и Демонтажи в Кухнята и Банята15 Ремонт на Течащи Кранове за Топла и Студена Вода 16 Смяна на Спукани Каменинови Тръби и др. Строителни Ремонти от А до Я.

Здравейте, Казвам се Николай Колев.Вече Над 20 години Ние Извършваме Различни Строителни Ремонти на Българския Пазар и се Занимаваме с Извършване на Цялостно Строителство и Строително Ремонтни Услуги до Ключ Услугите ни Включват Извършване на Ново Строителство от Основи до Покрив, Както и Извършване на Основни, Частични, Довършителни и Цялостно-Комплексни Строителни Ремонти на Жилища, Офиси, Административни сгради, Магазини и др. Безплатен Оглед на Обекта и Изготвяне на Индивидуална Оферта!!!

Здравейте, по случаи създалата се ситуация покраи корона вирус искам да уверя всички клиенти че, при евентуален оглед ще бъда с маска и ръкавици за да се подсигури вашето спокойствие. Също така и при работа в вашият дом

Работим без почивен ден приемам заявки по всяко време от 8ч до 22ч

Посещения: 3207