АТВ/ATV Кубратово- Асортимент от НАД 30 МОДЕЛА НАЛИЧНИ в КУБРАТОВО на ЕДРО и ДРЕБНО

Цена
550 лв
вчера в 09:16 ч.
град София
Авто Марка
ATV
Авто Модел
125
Година
2022
Скоростна Кутия
Категория
Пробег
0 км
Кубатура
150 cc
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново

ПРОМОЦИИ за всички наши НАД 30 МОДЕЛА НАЛИЧНИ, които можете да разглеждате ф на шоурума ни!!!

Складът и шоурума ни в КУБРАТОВО работи за вас от 2005г насам с продажби на ЕДРО и ДРЕБНО, всеки ден и празниците от 9ч до 19ч.

Пристигнаха НОВИТЕ модели от сериите: ALFARAD, Outlander, Platinum серията и останалите по- стари серии в голямо разнообразие от:

-27 модела Налични на БЕНЗИНОВИТЕ

- 5 модела на електрическите

Тел/Вайбър 0887600389 за коректен съвет и въпроси.

СКЛАДЪТ се намира БЛИЗО до ДЖАМБО и Гуми Диана на влизане в София от БОТЕВГРАДСКОТО ШОСЕ или на 8 км. от Сточна гара, ако идвате от към София. Продажби на ЕДРО и ДРЕБНО с целогодишен реален АСОРТИМЕНТ от НАД 30 модела и КОЛИЧЕСТВА от НАД 300 бр. за клиентите ни на едро и дребно!

ПРОМОЦИИ и ПОДАРЪЦИ при всяко закупено АТВ! НАЛИЧНИ в РЕАЛЕН АСОРТИМЕНТ НАД 30 МОДЕЛА АТВта и Кросови мотори на цени от вносител от 420лв до 3200лв с ДДС, както и РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ и Гуми за тях пак като основен вносител за България от 2005г..

ГАРАНТИРАМЕ ВИ най-ниските цени и най-високото качество като единствен представител на NITRO MOTORS (старото наименование е БАШАН) за България, но при нас ще видите реално и други модели на Шинерай, Лончин, Микилон, Фуксин, Зонгшен и др, поради факта, че внасяме фактически всякакви марки на масовите АТВТА, без японски!

Уважаеми заинтересувани клиенти от тези ATV-та, преди да си закупите ATV, проверете си модела, който сте си харесали при всички търговци за да сте сигурни, че не сте измамени с АТВ изпратено по Еконт или други куриерски фирми!!

Повече информация в електронния ни МАГАЗИН СВЪРЗАН с НАП през 5 минути от дата 29. 03. 2019г:

WWW. CHASTI-SKUTER-ATV. COM или на тел., Вайбър, WhatsApp или на склада ни в София-КУБРАТОВО намиращ се на удобно място, както за хората от провинция- БЛИЗО до ДЖАМБО и Гуми Диана на влизане в София от БОТЕВГРАДСКОТО ШОСЕ, така и за хората идващи от към СОФИЯ - на само 8 км. от Сточна Гара!

Заповядайте на тест драйв при нас в София-КУБРАТОВО да се уверите сами в качеството на ATV-етата. Най-нискте цени и най-високо качество! ПРИСТИГНАХА ни новите модели модел2020г в голям асортимент! ПОДАРЪЦИ И ОСТЪПКИ при всяко закупено АТВ! ГАРАНЦИОНЕН и ИЗВЪН ГАРАНЦИОНЕН СЕРВИЗ, ФАКТУРА с ДДС, СЕРТИФИКАТ за КАЧЕСТВО и ПРОЙЗХОД! Пращаме по ЕКОНТ и предлагаме и наш транспорт!

Посещения: 1342