vip

АТВ КУБРАТОВО- склад с богат АСОРТИМЕНТ от НАД 40 модела НАЛИЧНИ АТВта

Цена
550 лв
вчера в 09:12 ч.
град София
Авто Марка
ATV
Авто Модел
125
Година
2023
Гориво
Скоростна Кутия
Категория
Пробег
0 км
Кубатура
250 cc
Цвят
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново

Уважаеми клиенти, ВНИМАВАЙТЕ с тези така наречени " търговци" , които продават АТВта по ОБЯВИ в интернет и лъжат повече и от АЛО ИЗМАМНИЦИТЕ по разните им телефони, като се представят за най-големите "вносители" и промиват мозъците на клиентите по телефона, като убедително им говорят какви ли не лъжи за нас :от това , че имаме само 5 АТВта от Германия или от тях🤣 до това, че имаме импулсен телефон 🤣


ЦЕЛТА на тези изтрещели ало измамници с милионите им обяви в интернет , е да не се доберете до СКЛАДА ни в КУБРАТОВО, защото ПРЕДЛАГАМЕ РЕАЛЕН АСОРТИМЕНТ от НАД 40 МОДЕЛА НАЛИЧНИ и КОЛИЧЕСТВА от НАД 300бр за клиентите ни на ЕДРО и ДРЕБНО, от ВИСОКО КАЧЕСТВЕНИ АТВта с богат АСОРТИМЕНТ с РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ и КУБАТУРИ НАЛИЧНИ на СКЛАД в КУБРАТОВО на гарантирано НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ !!!


Също така ПОКАЗВАМЕ на всички клиенти къде седи ПРОСЛОВУТИЯ ПЕЧАТ с КУБАТУРАТА на всеки двигател както и кашони с АТВта на които също си пише кубатурите, които тези от СТУДЕНТСКИ ГРАД и ДУПНИЦА го изтриват и държат да ви изпращат АТВто по КУРИЕРСКА ФИРМА , без ФАКТУРА , с ИЗТРИТА КУБАТУРА и МНОГО ПО-СКЪПО от реалната му цена от нашия ЗАКОНЕН ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН : WWW. CHASTI-SKUTER-ATV. COM , които от дата 29. 03. 2019г е СВЪРЗАН С НАП през 5 минути и ПРЕДЛАГАНИТЕ АТВ та в КУБРАТОВО са с НАЙ-ДОБРИТЕ ЦЕНИ и в РЕАЛЕН АСОРТИМЕНТ и с ПЕЧАТ С КУБАТУРАТА на ВСЯКО АТВ, защото ние НЕ ИЗТРИВАМЕ и НЕ ПРЕНАБИВАМЕ КУБАТУРИ с цел по-високи печалби и не разкараме клиентите до склада ни в КУБРАТОВО , за да им покажем 3 модела сглобени в различни цветове, а 32 модела АТВта + 12 модела КРОСОВИ МОТОРИ от всички кубатури налични , от които предлагаме и други цветове и по желание на клиента може да ви бъде сглобено АТВ в друг цвят даже и пред вас.


Призоваваме всички бъдещи клиенти да си четат внимателно информацията и техническите данни в нашия ОНЛАЙН МАГАЗИН : www.chasti-skuter-atv.com , за да не се прехвърлят в бъдещи жертви на НЕЛОЯЛНИ ТЪРГОВЦИ на тези АТВта, които от години лъжат и мамят хората с платени обяви по всички платформи за реклама като mobile, .olx.cars, bazar и др. подобни. ЗАПОМНЕТЕ , че ОБЯВИТЕ или СБОР от ОБЯВИ в интернет пространство не се проверяват от ни една институция в България и затова там всеки може да си пише каквото си иска и в последствие да ви лъжат убедително по телефони!


Днес всеки уважаващ себе си и клиентите си ТЪРГОВЕЦ, а не МОШЕНИК притежава ОНЛАЙН МАГАЗИН с ЯСНИ ОБЯВЕНИ КОНТАКТИ, а не фалшиви сайтове пълни с лъжливи технически характеристики , които се проверяват от НАП и от дата 29.03.2019г са свързани с НАП през 5 мин.съгкасно търговския закон от тази година.ВСИЧКИ продаващи ФАБРИЧНО НОВИ АТВта, които не притежават онлайн магазин с ясни обявени КОНТАКТИ като името на фирмата ЕИК- Булстат адрес и телефони , които се проверяват от НАП, са МОШЕНИЦИ, които само ви ЛЪЖАТ по телефоните с ЦЕНАТА, МОДЕЛ-КАЧЕСТВО , КУБАТУРАТА и разбира се ГАРАНЦИЯ с фалшив печат на несъществуваща фирма 🤣 без касов бон и фактура, с цел по-високи печалби ! Разполагаме с факти ЧЕРНО на БЯЛО и седим зад всяка дума написана от нас!!!


www. chasti-skuter-atv. com ВИ ПРЕДЛАГА АТВта на едро и дребно на цени от ВНОСИТЕЛ! ATV-ЕТА от 50, 110, 125, 150, 200, 250 и 350 В НАЛИЧНОСТ НА ЕДРО И ДРЕБНО! ! ! НАЙ -ДОБРО КАЧЕСТВО-МОДЕЛИ И ЦЕНИ В ЕВРОПЕЙСКИЯТ ПАЗАР.


Който желае да си пазарува същите ATVта без да бъде излъган и измамен да заповяда при нас! Цени на едро и дребно! Най-нискте цени и най-високо качество! ПОДАРЪЦИ И ОСТЪПКИ при всяко закупено АТВ!


ПРОМОЦИИ на всички НАД 40 модела АТВта и КРОСОВИ мотори НАЛИЧНИ на склад в КУБРАТОВО с реален АСОРТИМЕНТ от всички КУБАТУРИ: 50сс, 110сс, 125сс, 150сс, 200сс, 250сс, 300ссс и 350сс. Тел. /вайбър 0887600380 Модели 2023г. на едро и дребно!!!

НАЛИЧЕН РЕАЛЕН АСОРТИМЕНТ и над 300бр. целогодишно НАЛИЧНИ на склад в КУБРАТОВО! Гаранция за най-ниските цени както на АТВтс така и на Резервни Части и Гуми за тях! Влез и провери сам цените и техническите данни на всеки модел в законен електронен магазин с ясни обявени КОНТАКТИ проверени от всички институции: WWW. CHASTI-SKUTER-ATV. COM


Японско, тайландско и немско качество АТВта ФАБРИЧНО НОВИ от всички кубатури и най-добрите цени ! ПРИСТИГНАХА НОВИТЕ МОДЕЛИ 2023г АТВта и КРОСОВИ МОТОРИ в ГОЛЯМ АСОРТИМЕНТ ! ATV-София. Кубратово- цени от вносител-РЕАЛЕН АСОРТИМЕНТ Имаме налични всички кубатури за малки и големи. ЗАПОВЯДАЙТЕ на място при нас да пробвате всеки модел и да решите кое е вашето ATV. Цени и модели без КОНКУРЕНЦИЯ в България.


Тел/Вайбър 0887600380 за коректен съвет и въпроси! Заповядайте на тест драйв при нас в София-КУБРАТОВО да се уверите сами в качеството на ATV-етата. Най-нискте цени и най-високо качество! ПОДАРЪЦИ И ОСТЪПКИ при всяко закупено АТВ! ГАРАНЦИОНЕН и ИЗВЪН ГАРАНЦИОНЕН СЕРВИЗ, ФАКТУРА с ДДС, СЕРТИФИКАТ за КАЧЕСТВО и ПРОИЗХОД! Пращаме по ЕКОНТ и предлагаме и наш транспорт!


Повече информация на сайта: www. CHASTI-SKUTER-ATV. COM или на тел/Вайбър 887600380 , WhatsApp или на шоурума ни в СОФИЯ- КУБРАТОВО, намиращ се на удобно място както за хората от провинция- БЛИЗО до Джамбо и Гуми Диана на влизане в София от БОТЕВГРАДСКО ШОСЕ , така и за хората идващи от към центъра на София - на само 8 км. от Сточна Гара!


За любители на фейсбука имате страница и група:


- Продава ATV-София. Кубратово


- Избор на първото ATV-въпроси и отговори

Посещения: 1405