Агенция за недвижими имоти , БЕЗ комисионно възнаграждение!, село Кошарица

Агенция за недвижими имоти , БЕЗ комисионно възнаграждение!

Цена
Договаряне
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага

Твой БГ Дом” ЕООД е агенция за недвижими имоти, специализирана в оказването на консултантски и посреднически услуги при извършването на сделки с недвижими имоти – покупко-продажба, наемане или отдаване под наем, управление и поддръжка.

Предлаганите недвижими имоти в България са разнообразни и понякога със своите особености. Ние постоянно живеем в България, което ни дава възможност да бъдем в течение по всички въпроси, свързани с недвижимите имоти и живота в страната. Затова съвместно с Вас ние можем да подберем имота в България, който максимално да отговаря на Вашите пожелания, при това БЕЗ да ни заплащате комисионно възнаграждение!

Екипът от специалисти, работещи в агенцията, ще Ви бъдат полезни за:

-Безплатен подбор между предлагани недвижими имоти на пазара според Вашите критерии на търсене

-Безплатна професионална консултация за пазарните цени на подобни имоти, намиране на атрактивните страни на предлагания имот и точно формулиране на описанието на предлагания имот

-Безплатен трансфер от - до летището и безплатен 3-дневен престой за до 4-ма души в апартамент или хотелска стая (според договор- образец стойността им се заплаща при пристигане от клиента и се възстановява изцяло от нас при подписване на Предварителен договор за покупко- продажба или Договор за депозит).

-Безплатно организиране и провеждане на огледи

-Безплатна задължителна проверка на чистотата на имота (липса или наличие на ипотека, възбрана, иск и други тежести) и безплатен правен анализ от фирмения адвокат на установените факти преди сключване на предварителен договор.

-Безплатна правна консултация от фирмения адвокат за необходимите документи и действия за придобиване на недвижим имот, безплатно изготвяне на наемен или предварителен договор и безплатно организиране на нотариалното сключване на сделката при покупко- продажба или наемане- отдаване под наем.

- Безплатно послепокупно съдействие за регистрация в БУЛСТАТ, прехвърляне на партиди за електричество и вода, заплащане на данъци.

При покупката, отдаването или наемането на имот може да възникнат множество допълнителни задачи , в решението на които ние можем да Ви помогнем, като например:

- Придобиване на обзавеждане и оборудване.

Посещения: 71